Jump to content

Telefonski broj i kupovina stana


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Kupili smo stan koji je, uz struju, vodu, plin itd imao i telefonsku liniju (telefonski broj). Potpisan je kupoprodajni ugovor u kojem je navedeno da je prodavatelj po primitku dogovorenog iznosa "dužan osloboditi nekretninu od stvari i osoba i predati ga kupcu u viđenom stanju. Nakon što smo isplatili sve novce, dobili tabularnu izjavu i prebacili vlasništvo na nas, krenuli smo u prebacivanje svih računa za struju, vodu, grijanje.... na svoje ime. I sve je bilo ok dok nismo došli do HT-a i saznali da je bivši vlasnik na dan prijenosa vlasništva "zamrznuo" telefonsku liniju i da mi tu ne možemo ništa osim - tražiti novu i za to platiti oko 600,00kn. Zanima me da li je bivši vlasnik imao pravo to učiniti, s obzirom da je u "viđenom stanju" stan imao tel.broj, što se po računima vrlo lako može provjeriti. Što mi je činiti?

Hvala na savjetima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zanima me da li je bivši vlasnik imao pravo to učiniti, s obzirom da je u "viđenom stanju" stan imao tel.broj, što se po računima vrlo lako može provjeriti. Što mi je činiti?

 

Tel.linija je njegova i nema ama baš nikakvog razloga da vam je daruje,osim ako se niste izričito tako dogovorili.

Opcija prebacivanja s njega na vas je 200 kuna,njegovo seljenje je 500-600 kuna a i vaše uzimanje linije je isto toliko !

Trebali ste dogovoriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija