auris777 objavljeno: 12. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 12. svibanj 2023. Pitanje vezano prvenstveno za povrat poreza..Ove godine sam prešao konsenzus za 90e vezano za dječiji doplatak a pitanje je: Dal sam pogriješio kad sam ženu koja ima vecu placu prijavio da ima povrat poreza svaki mjesec uz plaću a ne na onaj način povrata koji dodje odjednom u 5mj.Ima li tu neke razlike u načinu isplate mislim kako je bolje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimac33 odgovoreno: 13. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2023. Dana 12. 05. 2023. u 11:34, auris777 je napisao: Dal sam pogriješio kad sam ženu koja ima vecu placu prijavio da ima povrat poreza svaki mjesec uz plaću a ne na onaj način povrata koji dodje odjednom u 5mj. Na koji način ste to prijavili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
auris777 odgovoreno: 13. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2023. U opcini u poreznoj koliko se sjećam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 14. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2023. Dobijes isti iznos na kraju price. Smao je do tebe hoces imat svaki mjesec xxx € ili jednokratno xxx €. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.