ybn luco objavljeno: 17. svibanj 2023. objavljeno: 17. svibanj 2023. Pozdrav, zbog stjecanja 12 negativnih bodova ukinut ce mi se vozacka dozvola, mene zanima da li zabrana polaganja od 2 godine vrijedi i u ostaku europske unije tjst mogu li npr ic poloziti vozacki ispit u italiju prije isteka zabrane polaganja? Ili ako je moguce sa tom vozackom voziti u drugoj zemlji? Citiraj
sivko odgovoreno: 18. svibanj 2023. odgovoreno: 18. svibanj 2023. Trenutno možeš polagati vani i vani vozit.Samo si blokiran u RH.Za polagati vani moraš imati i reguliran boravak. drot13 1 Citiraj
ybn luco odgovoreno: 23. svibanj 2023. Autor odgovoreno: 23. svibanj 2023. A nakon sto mi se vozacke ukine hoce li se to vidjeti u redovnoj kontroli u nekoj drugoj drzavi? Citiraj
sivko odgovoreno: 24. svibanj 2023. odgovoreno: 24. svibanj 2023. Neće.Ali rade na tome (propisi) da se vidi. drot13 1 Citiraj
kajkaj123 odgovoreno: 29. svibanj 2023. odgovoreno: 29. svibanj 2023. poz, u slicnoj sam situaciji oduzimanje vozacke radi negativnih bodova... mene zanima jel moguce polozit vani i onda sa tom stranom voziti po RH, posto zakon kolko sam vidio definira da se oduzima i ukida vozacka a ne pise da se dobije zabrana voznje. Vidim to kao potencijalnu "rupu" u zakonu. jel netko imao iskustva jel bi to moglo proc? Citiraj
sivko odgovoreno: 30. svibanj 2023. odgovoreno: 30. svibanj 2023. Ako ti se vozačka ukida onda ne možeš upravljat jer je nemaš."Rupa" je pokrpana čl.286 st.4,10 i 12 https://www.zakon.hr/z/78/Zakon-o-sigurnosti-prometa-na-cestama drot13 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.