Erin Brockovich objavljeno: 26. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 26. svibanj 2023. Lijepi pozdrav! Zamolila bih korisnike ako mi iz svog iskustva mogu preporuciti jako dobrog odvjetnika iz područja Kaznenog prava? Konkretno, radi se o podizanju privatne tužbe za klevetu i povredu časti i ugleda. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2023. Bilo bi dobro da navedete na području kojega grada tražite odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Erin Brockovich odgovoreno: 26. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2023. Hvala Borbena7! Zaboravila sam, znaci područje Zagreba… Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
almajasminalma odgovoreno: subota u 15:01 Dijeli odgovoreno: subota u 15:01 postovanje iz Bosne sam imao sam 2020 problem sa zakonom tacnije sa migrantima u zagrebu bio sam 27 dana u remetincu i pusten uz uvjet od 5 godina sad mi istice uvjet i htjeo bih da izbrisem iz evindecije o kaznjavanju jel ima neki advokat koji to radi hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: subota u 19:27 Dijeli odgovoreno: subota u 19:27 Briše se tek 3 godine nakon isteka uvjeta, tako da sad nema smisla tražiti brisanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.