glandys objavljeno: 11. lipnja Dijeli objavljeno: 11. lipnja Pozdrav, jel bi mi mogao netko ukratko objasniti glavne razlike izmedu darovanja nekretnine i nasljedivanje iste? Cesto ljudi spominju da je bolje darovati pa me samo zanimalo zasto, tj, po cemu je (ako je) isplativije? U konkretnom slucaju, majka bi darovala nekretninu meni, koja sam ujedno i jedini njezin zakonski nasljednik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. lipnja Dijeli odgovoreno: 12. lipnja Čemu darovanje, ako ćete je jednog dana naslijediti? čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
glandys odgovoreno: 2. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 2. srpnja (uređeno) To je i nas zanima, spominjalo se u kontekstu poreznog prometa, da je darovno isplativije? Nisam mogla naci nista sto bi to povtvrdilo online, pa sam htjela provjeriti ovdje. uređeno: 2. srpnja od glandys Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.