Jump to content

Energetska obnova zgrada i podizanje kredita


antika

Preporučene objave

Upoznala sam Vas s mojim problemima oko energetske obnove zgrade. Zgrada ima 14 stanova  trosobnih 4 jednosobna i 4 garsonjere.. S obzirom da se tu radi o "velikim igračima "  koji sve što rade za sebe ali da im drugi plaćaju.  Podmičivanjem Nas nekoliko  suvlasnika nije htjelo potpsati ugovor jer bez i jednog sastanka i dogovora obavjestili su nas da dođemo potpisati ugovor.

Na tom inicijalnom  sastanku podjelili su tabelarani prikaz cijena  pao nam mrak na oči .Od 2019  predstavnik zgrade s nekoliko suvlalasnika u tajnosti spremaju plan obnove. pogotovo iz razloga  što je Grad  upravitelj zgrada i dobio nepovratna sredstva od europskih fondova a  mi ni jedan euro  nismo vidjeli da  su utrošili u zgradu .Tražila sam troškovnik  nisu ga htjeli  dati. Kad smo uspjeli  da ga dobijemo preračunali su ga u dva arhitektonska biroa. Cijene su više za  60 %. Tu se radi o rekonstrukciji zgrade.  Suvlasnici  su neki platili gotovinom a ostali kreditom banke.Bez mog pristanka bez ikakvog kontakta samnom Upravitelj je digao kredit u moje ime . Da li je to moguće? Nisu me pitali jesam li ja ili članovi moje obitelji u mogućnosti otplaćivati. Suprug i ja smo prešli 70 godina a kćerka rad i na određeno. Ja nisam ništa potpisala. Molim Vaš savijet i mišljenje.

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija