Jump to content

Zk.ulozak s umrlim osobama nacini rjesavanja


Dada xyz

Preporučene objave

Postovani,

Mama i tata su kupili dio kuce, manji dio kuce  njeni roditelji.. nakon smrti roditelja njihov dio su nasljjeidli Mama i njen brat koji se odselio i nikad vise pitao za kucu...on je umro i taj dio je naslijedila  bratova zena i 2 sina. I tu je s njihove strane stalo nasljedivanje.( nisu znali ,htjeli ili nesti trece..) Sinovi su umrli prije majke 90 tih godina.1 sin je bio ozenjen i nije imao djece vec zenu za koju smo osmrtnicama saznali da je umrla.ne znamo niti adresu gdje je zivjela.

2 umrli sin ima zivu zenu i 1 dijete...

Znam da bi oni trebali pokreniti kod suda  naknadno zaostalu imovinu..i napraviti diobu..Zena od 2 sina je kontaktirana da se to rijesi,njen sin odmahuje rukom bude se to rjesavalo i tu opet staje priča.Ponudili smo da mi platimo to.rjesavanje.nista

Dakle, oni vise od 50 godina ne pitaju niti uzivaju niti popravljau niti ulažu u kucu vec moja mama. Mi bi to htjeli rjesiti dok je mama jos živa..

Sto nam predlažete,  imamo li pravo na dosjelost,imamo svjedoke iz ulice.. 

Lp Dada

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slično i kod mene. Pokojni svekar i svekrva prije 50g kupili kuću i jedan od vlasnika nije se odrekao svog djela. Svekar umire a svekrva nije uopće dizala ostavinu. Sad se vodi i taj lik koji se nije potpisao.. Ima adresa u gruntovnici.. Tražili ga ali navodno više nije tamo. Šta raditi.. da li se nakon 36g od smrti može podizati ostavinska rasprava.. Ako netko ima slična iskustva molila bih da se javi

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija