Nataša2505 objavljeno: 26. srpnja Dijeli objavljeno: 26. srpnja Poštovani, dugi niz godina smo u posjedu zemlje. Napravili smo ostavinsku raspravu za člana obitelji koji je umro, međutim nismo uključili zemlju na kojoj je on u posjedu ali ne i u vlasništvu jer smo mislili da nema potrebe. On se i dalje vodi da je u posjedu. Moje pitanje glasi da li mi možemo biti nasljednici posjeda ?Ako da na koji način? Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lawbydesign odgovoreno: 26. srpnja Dijeli odgovoreno: 26. srpnja prije 1 sat, Nataša2505 je napisao: On se i dalje vodi da je u posjedu. Na koji se način vodi da je u posjedu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. srpnja Dijeli odgovoreno: 27. srpnja prije 23 sati , Nataša2505 je napisao: nismo uključili zemlju na kojoj je on u posjedu ali ne i u vlasništvu jer smo mislili da nema potrebe. Ova nekretnina nije ni mogla biti predmet ostavinske rasprave, jer ovakva ne čini ostavinsku masu. prije 23 sati , Nataša2505 je napisao: Moje pitanje glasi da li mi možemo biti nasljednici posjeda ? Za sada ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.