SvetlanaB objavljeno: 11. kolovoza Dijeli objavljeno: 11. kolovoza Dobar dan. Planiram se uskoro razvesti od supruga, pa me zanima sledece: Imam li prava da sina od 6 godina odvedem u drugi stan koji cu naravno pronaci ( jer nemoguce je ziveti vise sa suprugom zajedno, a tek ce biti nemoguce kada podnesem zahtev, a iskreno i plasim se). Molim vas objasnite mi kako ide selidba u tom slucaju, kada ja mogu otici sa detetom iz ovog stana gde smo trenutno. Ne bih zelela da napravim nesto sto me smem. Hvala vam mnogo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoza Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Ovisi gdje bi odselili, koliko daleko itd. Svakako bi ovo trebalo rješavati sporazumno, a ako ne ide onda uz posredovanje CZSS. Međutim, prije razvoda braka potrebno je provesti posredovanje pri CZSS, jer imate zajedničko maloljetno dijete, pa će se ovo pitanje već i pri ovom postupku nametnuti, a nadam se i riješiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SvetlanaB odgovoreno: 12. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Naravno da cu prvo ici u CZSS. A stan cu traziti u istom gradu gde inace zivimo. Sin mi tu ide u vrtic, moj posao je tu. Znaci vi mi preporucujete da ipak prvo obavestim SZSS pa tek onda da se iselimo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoza Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Prvo se obratite CZSS, jer vidite kakva su vremena došla (mislim, nažalost na ovo medijski aktualno ubojstvo gospođe iz Gradačca, jer je napustila supruga). U CZSS rade stručnjaci, tako da njihov savjet svakako vrijedi poslušati. čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SvetlanaB odgovoreno: 12. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Hvala vam na savetu. Tako cu i uraditi 💪👍 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoza Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza prije 6 minuta, SvetlanaB je napisao: Hvala vam na savetu. Tako cu i uraditi 💪👍 Molim i sretno Vam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SvetlanaB odgovoreno: 12. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Hvala Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.