gianna objavljeno: 11. kolovoz 2023. objavljeno: 11. kolovoz 2023. Buduci sam se odrekla ocevog dijela u korist majke nakon njegove smrti,ako bi majka ,koja je sad vlasnik 1/1oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi,kolki bi bio moj nuzni dio i kako je mogu osporavat,ja sam jedino dijete,hvala Citiraj
Crnimrav odgovoreno: 12. kolovoz 2023. odgovoreno: 12. kolovoz 2023. prije 6 sati , gianna je napisao: Buduci sam se odrekla ocevog dijela u korist majke nakon njegove smrti,ako bi majka ,koja je sad vlasnik 1/1oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi,kolki bi bio moj nuzni dio i kako je mogu osporavat,ja sam jedino dijete,hvala Vi sada nemate vise nužni dio,posto ste se odrekli svog dijela. Osporavat nemožete nikako vise. Citiraj
gianna odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Autor odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Pa nisam se odrekla njenog,mislim znaci nakon njene smrti mi ne ostaje nista kao jedinom nasljedniku??? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoz 2023. odgovoreno: 12. kolovoz 2023. prije 13 sati , gianna je napisao: oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi, Ovo su različite vrste pravnih poslova, tako da je ovo "prepisala" i više nego općenito postavljeno u pitanju? prije 13 sati , gianna je napisao: kolki bi bio moj nuzni dio Polovica od dijela koji bi Vam pripao po zakonu, a da nije bilo oporuke. prije 6 sati , Crnimrav je napisao: i kako je mogu osporavat Tražiti svoj nužni dio nije isto što i osporavati oporuku ili taj neki drugi pravni posao. Kod traženja nužnog dijela dovoljno je da na ostavinskoj raspravi istaknete ovaj zahtjev. prije 13 sati , gianna je napisao: ,ja sam jedino dijete A jeste li i jedini zakonski nasljednik? Ima li majka supruga? Da li je imala još djece osim Vas? prije 6 sati , Crnimrav je napisao: Vi sada nemate vise nužni dio,posto ste se odrekli svog dijela Ovo nije točno. čudo i gianna 2 Citiraj
gianna odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Autor odgovoreno: 12. kolovoz 2023. (uređeno) Ok hvala puno uređeno: 12. kolovoz 2023. od gianna Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.