gianna objavljeno: 11. kolovoza Dijeli objavljeno: 11. kolovoza Buduci sam se odrekla ocevog dijela u korist majke nakon njegove smrti,ako bi majka ,koja je sad vlasnik 1/1oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi,kolki bi bio moj nuzni dio i kako je mogu osporavat,ja sam jedino dijete,hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Crnimrav odgovoreno: 12. kolovoza Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza prije 6 sati , gianna je napisao: Buduci sam se odrekla ocevog dijela u korist majke nakon njegove smrti,ako bi majka ,koja je sad vlasnik 1/1oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi,kolki bi bio moj nuzni dio i kako je mogu osporavat,ja sam jedino dijete,hvala Vi sada nemate vise nužni dio,posto ste se odrekli svog dijela. Osporavat nemožete nikako vise. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gianna odgovoreno: 12. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza Pa nisam se odrekla njenog,mislim znaci nakon njene smrti mi ne ostaje nista kao jedinom nasljedniku??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoza Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza prije 13 sati , gianna je napisao: oporucno ostavila ili prepisala kucu trecoj osobi, Ovo su različite vrste pravnih poslova, tako da je ovo "prepisala" i više nego općenito postavljeno u pitanju? prije 13 sati , gianna je napisao: kolki bi bio moj nuzni dio Polovica od dijela koji bi Vam pripao po zakonu, a da nije bilo oporuke. prije 6 sati , Crnimrav je napisao: i kako je mogu osporavat Tražiti svoj nužni dio nije isto što i osporavati oporuku ili taj neki drugi pravni posao. Kod traženja nužnog dijela dovoljno je da na ostavinskoj raspravi istaknete ovaj zahtjev. prije 13 sati , gianna je napisao: ,ja sam jedino dijete A jeste li i jedini zakonski nasljednik? Ima li majka supruga? Da li je imala još djece osim Vas? prije 6 sati , Crnimrav je napisao: Vi sada nemate vise nužni dio,posto ste se odrekli svog dijela Ovo nije točno. čudo i gianna 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gianna odgovoreno: 12. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoza (uređeno) Ok hvala puno uređeno: 12. kolovoza od gianna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.