PiterPanj2111 objavljeno: 29. kolovoza Dijeli objavljeno: 29. kolovoza Pozdrav , naime proslog tjedan mehanicar od moje cure je izazvao nesrecu , na poruke i pozive ignorira i zanima me kome se obratit i kako ide taj cijeli proces tuzbe . Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 29. kolovoza Dijeli odgovoreno: 29. kolovoza Je li bila policija na nesreći? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PiterPanj2111 odgovoreno: 7. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 7. rujna Dana 29. 08. 2023. u 20:52, drot13 je napisao: Je li bila policija na nesreći? Da bila je i naprivili su zapis i evo 2 tjedna je proslo od nesrece i nema pomaka kaj se moze napraviti ?? i da li mi mozete pojasniti kak ide tuzba i to ako nije problem hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 8. rujna Dijeli odgovoreno: 8. rujna Od policije ćeš dobiti potvrdu o tome što se dogodilo, pa ćeš morati privatno tužiti ovoga koji je vozio ako se ne možete dogovoriti oko plaćanja štete. Za detalje privatne tužbe ćeš morati pričekati nekog drugog... Bonaparte 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bonaparte odgovoreno: 9. rujna Dijeli odgovoreno: 9. rujna Samo da prvo utvrdimo jesam li shvatila - mehaničar je ovdje treća osoba koja je svojim vozilom udarila u vozilo Vaše djevojke? (da ne ispadne da je vozio auto Vaše djevojke ili nešto). Ako sam točno shvatila - imate pravo na odštetu za neimovinsku (tjelesne ozljede) i imovinsku štetu(na vozilu) od osiguranja njegovog vozila. Za vozilo svakako zatražite izvid štete prije nego krenete u ikakve popravke. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.