Jump to content

Zastara za godisnji odmor!!


pranjicka

Preporučene objave

Pozdrav svima..

Slucajno sam naisla na ovaj portal i vidim da ima razlicitih problema za koje postoji neko rjesenje,pa da pitam i ja za svoj.

Naime radila sam pet godina kod privatne osobe (radi se o caffe baru), bez da sam imala pravo na godisnji odmor,znaci u tih pet godina nisam imala ni dana godisnjeg,radila sam prekovremene,svaki moguci blagdan,mjesecima bez slobodnog dana. Isto tako za vrijeme korone kada kafici nisu radili sam bila obavezna svaki dan 4 sata cistiti kafic pa skladista podrume apartmane itd jer moram bit zahvalna sto sam prijavljena pa dobijam naknadu od drzave u iznosu od 4000kuna sto je za mog poslodavca znacilo da ih moram kod njega odrafiti.prestala sam sa radom prije dvije godine pa me interesira postoji li mogucnost neka da se naplate ti neiskoristeni godisnji odmori ili je to zastarilo...

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako sutra daš tužbu na Upravni sud možeš tražit zaostatke za 3 godine jer si 2 već "potrošila".A za tužbu ti trebaju sve platne liste i šihtarica od gazde i financijski vještak koji će to sve izračunat (uključujući i kamate).Vještaka plaćaš sama.Sud će se završiti za 3-4 ako budu dobri dokazi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija