livadica objavljeno: 7. rujan 2023. Dijeli objavljeno: 7. rujan 2023. (uređeno) Poz molio bi da mi potvrdite ili objasnite dal sam dobro shvatio postove na pocetku ovej teme. Ako su roditelji jos zivi i imaju sina i kcer a kcer umre prije roditelja onda suprug pokojnice (20 godina braka) kao i njihova djeca nakon smrti roditelja pokojnice imaju potpuno jednaka prava nasljedstva kao da je pokojnica ziva? u gore spomenutom slucaju brat koji je ziv nasljedjuje pol, a umjesto kceri koja je umrla nasljedjuju pola njen suprug i djeca?(omjere ne znam) hvala na odgovorima. EDIT. malo bolje citajuc naisao sam na podatak da suprug u biti nista ne naslijedjuje u gorespomenutom slucaju neg osamo djeca od pokojnice nakon smrti roditelja od pokojnice. jesam li to dobro polovio ili ? uređeno: 7. rujan 2023. od livadica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 8. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2023. prije 13 sati , livadica je napisao: EDIT. malo bolje citajuc naisao sam na podatak da suprug u biti nista ne naslijedjuje u gorespomenutom Tako je, on nije nasljednik. prije 13 sati , livadica je napisao: neg osamo djeca od pokojnice nakon smrti roditelja od pokojnice. jesam li to dobro polovio ili Da, djeca nasljeđuju majčin dio i to u jednakim dijelovima. čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
livadica odgovoreno: 8. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2023. hvala na pojasnjenju Borbena7 i čudo 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.