Jump to content

Drzanje oruzja lov


Slivije

Preporučene objave

Zelio bi nabaviti oruzje u svrhu lova, pred par godina polozio sam lovacki ispit. U mjestu boravista nemam uvjete za drzanje oruzja i podstanari smo. Na prebivalistu imam uvjete za drzanje oruzja, tamo zive roditelji i tamo sam par puta mjesecno. Hoce li policija raditi probleme zato sto prijavljujem na prebivaliste, a postoji boraviste? Ako prijavim na prebivaliste, hoce li policija raditi probleme ako ne budem prisutan na prebivalistu kad budu dosli u kontrolu? Oni osim vizualnog pregleda trebaju dobiti na uvid i oruzni list i lovacku iskaznicu ili ne?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dana 10. 09. 2023. u 6:54, sivko je napisao:

Daš izjavu gdje će oružje bit smješteno i to je to.Više ne dolaze u kontrole.Tamo gdje ti je oružje treba bit i dozvola i lovačka iskaznica.Imaš i član 34 https://www.zakon.hr/z/1161/Zakon-o-nabavi-i-posjedovanju-oružja-građana

A je li problem ako ja fizicki ne budem prisutan u trenutku kad (ako) policija dodje u kontrolu? Oruzni list i lovacka iskaznica bi bili dostupni, ali moram li ja biti prisutan (ne inace nego u trenutku kontrole)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija