ljejla objavljeno: 16. rujna Dijeli objavljeno: 16. rujna Poštovani u braku sam s čovjekom koji ima četku iz prvog braka, kako mi je suprug već u godinama njegova kćer ga pritišće da joj prepiše svu imovinu ili da joj oporučno ostavi sve. Moj suprug je jako slab na nju (pošto mu je ona jedino dijete)pa se bojim da bi to mogao učiniti, dakle u tom slučaju ja ne bih dobila ništa od imovine pošto nemamo zajedničke bračne stečevine. Šta mi je činiti i mogu li uopšte išta? Hvala unaprijed na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. rujna Dijeli odgovoreno: 17. rujna Ne možete ga spriječiti da slobodno raspolaže sa svojom imovinom. Jedino možete jednog dana tražiti nužni dio, ako bi on bio povrijeđen sa njegovim oporučnim raspolaganjem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.