Jump to content

istrazni zatvor


Mari123

Preporučene objave

Pozdrav..jedno pitanje u vezi istraznog zatvora..Decka su zatvorili u istrazni zatvor zbog utjecaja na svjedoke,taj kljucan svjedok je njegovo dijete..Naime radi se o tome da ga je dijete sa majkom prijavilo na policiju da ga je Tata pretukao,sto naravno nije istina,nego u sjeni toga svega stoji da to dijete vise nije zeljelo zivjeti kod tate..dan prije nego je tatu prijavio bio je kod mame,te je kuci dosao sav potisten I cudan..mi dijete nismo isli gledati niti provjeravati,dogodilo se to da je kod mame dobio batina,namjerno te je naredni dan pobjegao k mami I prijavio tatu za nesto sto nije napravio..da se razumijemo to dijete je od kad je bio kod nas prijetio je kako ce tatu smjestiti u zatvor te da ce mu u tome pomoci mami,te je isto to dijete vrlo problematicno bilo u skoli,sa svima je imao probleme te je bez ikakvog razloga tukao drugu djecu,te je doma nas sve vrijedao te je svima prijetio da ce nas sve potuci tj.ubiti sa puskom..zanima me,dali ce ga pustit iz istraznog zatvora kada se dijete ispita ili ne? S time da imamo odvjetnicu koja ga zastupa I radi sve sto je u njenoj moci..

Oprostite na dugom postu..hvala...

uređeno: od Borbena7
Naslov - velika slova smatraju se vikanjem
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u istrazni zatvor

U pitanju su 2 svjedoka, dijete i njedova majka koji će dati iskaz na sudu isti dan, pošto je vjerujem dijete maloljetno. Privavite i izjave ravnatelja škole, tj, školskog pedagoga i mišljenje centra za socijalnu skrb, to sve vezano uz daljnji postupak. Dali će vašeg dečka pustiti prije prvih 30 dana ovisi dali je ranije prijavljivan ili osuđivan za istovrsno  kazneno djelo . Ako se svjedoci ispitaju prije određenog istražnog roka, njegova odvjetnica neka piše zahtjev za ukidanje pritvora po navedenoj osnovi.

uređeno: od frenki zg
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija