Jump to content

Stecaj potrosaca


Da1mata

Preporučene objave

Pa ako ne želite stečaj zaokružiti nisam suglasan i pošaljite na Fina-u na adresu ili odnesete osobno i to je to. Ali pošaljite u roku koji je naznačen. Ako želite stečaj zaokružite suglasan i isto pošaljite.  O stečaju vam je pojašnjeno u samom spisu koji vam je došao. Znači ako ne želite stečaj zaokružite nisam suglasan taj papir stavite u kuvertu i pošaljite na Fina-u. Preporučeno. Više će vam objasniti ljudi koji znaju mnogo više nego ja. Ako ste zaokružili nisam suglasan ne trebate ništa ispunjavati samo zaokružiti, ime prezime, adresa , datum i aj ča. I još nešto drugi put sakrijte svoje podatke kad šaljete nešto na web. Pozdrav iz Spinuta.

uređeno: od rudolf.kovac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne postoje nikakve posljedice. Vi ste se izjasnili i to je to.ovrhe će biti i dalje i naplaćivati će se po redoslijedu naplate. Nekima kao meni je to normalno jer sam dugo pod ovrhama nažalost ali i tome će uskoro biti kraj.,😅 Lijep pozdrav iz Splita 🌞. Najvažnije je da pošaljete ili odnesete osobno na Fina-u što prije. To vam je u Splitu na Mažuranićevo šetalište negdi gori na prvi kat,zaboravio sam koji šalter. Ili pošaljite preporučeno i to je to.

uređeno: od rudolf.kovac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija