Jump to content

Socio ekonomska stipendija


RPK

Preporučene objave

Pozdrav,
Ja sam inace student iz dalmacije i prijavio sam se za socio ekonomsku stipendiju stipendiju. 

Stariji brat je jednom vec nju primio no u meduvremenu je otac, s kojim nismo u dobrim odnosima, krenia nesto iznajmljivat (klasika huh) i zbog tog prosjek po glavi kucanstva je pretpostavljam nedovoljno tragican. 

Za mene te njegove pare nista ne znace jer ih ne vidim. Mater mi jos zna pomoc s novcima za dom al generalno moram sam sebe uzdrzavat novcima od sezone ili paralelnog rada s studijem.

Stipendiju nisam dobio iako sam se s bracom i sestrom prijavio na adresu odvojenu od starog (na apartman me prepisa kad sam mu reka da mi tribaju novci, i da nemogu ih dobit zbog apartmana a on ih ne da). Pisu mi kao razlog online da su studenti mladi od 26god jedini clanovi obitelji. 

Tldr: 
Sto mi je raditi ako imam skrtog oca koji se otuđia od cile obitelji i misli da je najpametnji sada kad ima napokon nes para od tog apartmana ali ujedino iste ne da nikom ili da premalo kad si ego napuse jer se ponizim pred njim. Rastava i neke ozbiljnije prijetnje nisu realne opcije.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija