Jump to content

puhalica


anonimno

Preporučene objave

vec sam pisala danas, tema "help" al izgleda nije zanimiljiv naslov :buuu: :buuu:

dakle,,,

murja me zaustavila i alkotestirala

napuhala sam 0,79 i nije me se pricekalo 15 min od zadnje popijene cuge

puhalicu nisam sama otvorila niti stavila na dreger

nazalost zapisnik sam potpisala ali mislim da ni to nije presudno.

sve je to jos kompliciranije ali pisat cu o najbitnijem.

kad sam na raspravi sutkinji rekla da nisam sama otvorila puhalicu i stavila na dreger ona me je pitala jel to ja uopce trebam napravit jel kolko ona zna to radi pol. sluzbenik.

kak sam ja dala prigovor i na jos neke djelove zapisnika (policijskog) za koje se ona zainteresirala odlucila je zakazat jos jednu raspravu s tim murjakom (koju cekam).

ona taj dio s puhalicom uopce nije stavila na zapisnik kao da nije bitan.

da li da ja to opet napomenem u slijedecoj raspravi jel mi se to cini bitno???

mozda bi to moglo znacit da to nije bio moj alkotest, odnosno jel bih mogla na tu foru proc bez ikakve kazne, tj. zbog tih pogreski da se slucaj odbaci kao neutemeljen ili sl. :-?:-?:-?;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nemojte se ljutiti ali nismo svi uvijek tu.....a i bespotrebno otvarate nove postove.no, sad sam vas oprala što se tiče toga. a što se tiče ovoga šta pišete nije vam to nekakva obrana (ovo je moje mišljenje). interesira me gdje ste vi to "spuknuli" da vi trebate otvoriti taj nastavak za dreger? to je potrošni materijal i to vam ne utječe na alkoholiziranost odnosno na očitanu koncentraciju. to vam sutkinja nije niti zapisala u zapisnik jer nije niti važno. alkoholiziranost se nije stvorila sama od sebe, dreger ju je očitao. ne razumijem zašto ste se toga uhvatili. to ne bi moglo značiti da taj alkotest nije vaš jer alkometar je jedan, a taj nastavak se, ako se ne varam mijenja......(a isti je vjerovatno i baždaren). slaba vam je obrana. jednostavnije vam je, savjetujem, priznati, pokajati se i nadati se da će sudac uvažiti sve vaše argumente pa da vam u najvećoj mogućoj mjeri umanji kaznu ili se držite svoje priče, pa kako bude. sretno u svakom slučaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Taj nastavak koji vi spominjete se mijenja iz higijenskih razloga i naziva se "usnik". Svaki usnik je zapakovan u plastičnu zaštitu i policijski službenik ga montira prije nego što će novi vozač puhati. Što se tiče alkometra on vam se baždari i svaki vam na sebi isma oznaku do kada vrijedi baždarenje, tako da se s tim nećete izvući. Inače svaki alkometar ima i svoj broj i to vam je napisano na zapisniku o alkotestiranju. Što se tiče onih 15 minuta, ako ste zapisnik potpisali smatra se da ste se složili sa onim što na njemu stoji, a da ste i odbili potpisati, policijski službenici (u većini slučajeva su dvojica supotpisuju se na nalog) i mogu se koristiti kao svjedoci.

Drugi put razmislite da li ćete sjesti za volan kada budete cugali. Dečki rade samo svoj posao. Pijanstvo vam ne opravdava činjenicu da se iskaljujete i žalite na postupanje plavaca. Odrastite i preuzmite odgovornost na sebe ma kako vam to teško padalo. Razmislite o tome što će vam isti taj djelatnik napraviti kada vas bude drugi put zatekao u prekršaju?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Složio bih se s kolegicom, naime, na trenutak mi se učinilo kako biste se željjeli žaliti "kako to nije Vaš rezultat alkotesta,nego tuđi"!!!!???

To Vam neće nikako proći,jer ipak JESTE pili(vjerujte mi,suci su vrlo rigorozni,kad im se okrivljenik s "alkoholom" bahati i pokušava izvući,znaju biti vrlo strogi. Jedini eventualan način da si "pomognete" jest taj,da skrušeno priznate i nadate se najboljem.

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija