Jump to content

Neugodnost u trgovini


anonimno

Preporučene objave

Decko je bio u ducanu, i blagajnica mu je pred punom trgovinom ljudi rekla da izvadi to sto je ukrao! Potom je dosla i njena kolegica i natjerale su ga da izvadi sve iz džepova, naravno, nisu nista pronasle, jer nikad u zivotu nista nije ukrao. Medjutim, nisu se niti ispricale, a osramotile su ga pred hrpom ljudi. Sto covjek moze napraviti u tako glupoj situaciji???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ništa nećete postići tužbom. Djelatnice u dućanu uvijek se mogu izvući na sumnju.

Ali ne kupujte više u tom dućanu. Trebalo bi djetetu rastumačiti da i inače postoje takvi postupci od drugih osoba pa je greška djelatnica moguća, iako neugodna i da se toga, obzirom da nije kriv, netreba sramiti. Njemu je sada potrebna vaša pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se, ali ipak mislim da treba otići do vlasnika i tražiti da se dečku ispriča za postupak prodavačica. Također se slažem da ima puno krađa, ali i te trgovce treba educirati. Zato je gazda tu. Što se tiče tužbe, pa gdje mi živimo!?To traje i traje, a prodavačice će već sutra biti u nekoj drugoj trgovini i bog zna hoće li se sjetiti slučaja! Tu mu objasniste da i one mogu pogriješiti, ali zato je tu vlasnik!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jednom sam bio u dućanu kad je prodavačica zasočila jednog malog Roma i optužila ga da krade. Istina bog, ušao on još s neolicinom i nešto su švrljali. Dijete nije htjelo izvadit ukradeno, pa ga je prodavačica ćopila i zveknula mu šamarčinu. Pa ponovo još jednom i dijete se rasplakalo. Ispale mu ukradene čokoladice iz đepa.

 

Uskočih ja u priču i kažem joj da pusti dijete, a ona meni da su to bezobrazni cigani...

Kad je shvatila da ću pozvat policiju meni je rekla da sam bezobraznik, ali je dijete pustila. Svi klinci su zbrisali. Ona se vratila i nastavila s poslom.

 

Mislim da je, kad god netko zlostavlja djecu najbolje pozvat policiju. Dok prodavači misle da imaju sve pod kontrolom i maltretiraju djecu, makar djeca krala, treba im pokazat da nemaju. Nek se poslije pravda zašto je dijete zlostavljala. I svakako se treba žalit njenom nadređenom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Daj ne trkeljajte gluposti, prvo se društvo treba naučiti reda, rada discipline!!

Večina prodavačica radi za plaću cca 2000 kuna, a ako niste znali kod jednog dijela poslodavaca poslodavaca mora od svoje plaće nadoknaditi manjak na inventuri!!!

Trebaju nadoknadi manjak ili odlazi sa posla!!

 

Neki dan sam bio prisutan u redu u pekari jednoj, nas trojica, ajmo reći starijih stoji u redu i naručuje, ispred mene stariji gospodin!!

 

Kad upada zlatna mladež, preko nas odmah u oči skače prodavačici-DAJ MENI BUREK SA MESOM, mi ostali zgranuti, gledamo u budalu, prodavačica ga gleda, meni došlo da ga puknem preko labrta i pošaljem nazad u tu slavnu gimnaziju odakle je ispo!!

Gospodin ispred mene popizdi i izdere se na njega, tek se onda smirio malo!!

 

Sa takvim kretenima prodavačice u trgovinama posebno imaju posla svaki dan za 2000 kuna!!

 

Što se mene tiče na izlazu iz trgovine može biti i Gestapo, sa njemačkim ovčarima i SS-ovci, kod nas možad i trebaju takvi!!

 

Da sam ja kojim slučajem prodavač i netko mi marne bocu vina vrijednu 300 kuna i da znam da ću ja to morat platit slomio bi mu nosinu nasred trgovine!!!

 

Obratite pažnju na srednjoškolce, kradu čokoladice, bombone, mala alkoholna pića, u trgovinu ih ulazi 20, a samo jedan na kraju kupi buble-duble žvake, nabijem ih na kitu!!

Primjetio sam jednom da zapričavaju prodavačicu, kako ste, lijepa vam je frizura, i sl. gluposti, dok ostalih pet krade i mažnjava!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

prošli tjedan je bila reportaža na HTV - u o jednoj ženi iz Osijeka koju je zaštitar u Kauflandu Osijek sproveo jer je posumnjao da je ukrala nekakve sunčane naočale

i žena se normalno uzrujala

Kaufland je smatrao cijeli taj događaj otprilike nebitnim

ali zanimljiva je reakcija dotične gospođe koja je to doživjela

na pitanje reportera da li će ponovno kupovati u Kauflandu

ona na to "Naravno da hoću!"

ja osobno ne zalazim više niti u dućane u kojima se prodavačice mrke i neljubazne

a kamoli da nakon ovakvog nečeg i dalje nastavim kupovati u takvom dućanu

što se mene tiče neka joj se to i dalje dešava

nevjerojatno

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija