Jump to content

Nadstršnica na terasi zgrade


natstršnica_M

Preporučene objave

Poštovani,

nalazimo se u zgradi sa 19 stanova, na zadnjem (3.) katu su 3 stana i svih 3 vlasnika stana su se složili da bi radili nadstršnice na svojim terasama koje bi estetski bile skladne sa zgradom i međusobno ( da sve 3 isto izgledaju). Kvadrature svake ne bi prelazile 20 četvornih metara. Zanima nas slijedeće: vrijedi li da nam ne treba građevinska dozvola te moramo li dobiti suglasnost svih vlasnika stanova ili određen postotak vlasnika? Također bi napomenuli da ne planiramo prenamijeniti prostor niti jedna neće biti u potpunosti zatvorena, nadstršnica bi služila kao hlad obzirom da su terase apsolutno nenatkrivene. 

Lp, M

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potreban vam je najmanje glavni projekt jer se bez GD i glavnog projekta može graditi slobodnostojeća ili sa zgradom konstruktivno povezana nadstrešnica, izvan tlocrtnih gabarita postojeće zgrade. Ako te terase ne prestavljaju zajedničke dijelove zgrade (u smislu da ne predstavljaju krov stanovima ispod) trebala bi vam suglasnost večine suvlanika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija