Jump to content

pojas i ugašena svjetla


anonimno

Preporučene objave

Molila bih nekoga da me uputi.Dakle,vozila sam bez upaljenog svjetla i nevezana.Zaustavio me policajac i pitao me da li želim platiti na licu mjesta.Pošto živim u Zadru nisam htjela jer su se kod nas pojavili lažni policajci.Onda me opet pitao zar ne želim baš ništa platiti.Nisam.

 

Sad mi je došla kazna na kuću i trebala bih napisati prigovor.

KAKO?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pardon krivo sam se izrazila,htjela bih uložiti žalbu.možda je moguće da mi kaznu smanje.sada ona iznosi 910,00 kn.da li je moguće nešto izvesti.policajac se počeo nadmudrivati sa mnom ljutio se jer sam pitala značku na ukaz.nisam mogla u onaj tren misliti je li pravi ili ne.tek kad sam potpisala onda mi je značku pokazao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nemojte se odmah ljutiti, svatko, pa tako i ja, prije nego dam savjet, imam običaj održati prodiku. nitko nije bezgrešan, a i meni se može desiti isto. uložite prigovor na nalog kojeg ste dobili, zatražite saslušanje pred sucem, kako biste iznijeli svoju obranu. ne mogu vam reći da li ćete imati uspjeha kod suca, ali svakako ćete dobiti neku vrstu odgode pa da budete malo "duži" s novcem, a i katkada se može plaćati u ratama......pozdrav i sretno :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija