Jump to content

Puknuce cijevi - garancija novogradnje / malo


Crashman24

Preporučene objave

Situacija je sljedeća;

 

02.svibnja 2022 je sklopljen kupoprodajni ugovor u kojem je naveden clanak kako se predmetni stan kupuje po načelu "viđeno-kupljenjo" te za odgovornost za vidiljive i skrivene materijalne nedostatie iskljucuje prodavatelja.

 

Nama se pojavila fleka na zidu i na podu te smo zvali prodavatelja koji je poslao vodoinstalatera.

Nakon sto su oni utvrdili mjeracem tlaka cijevi - da uistinu pusta negdje voda, zvali smo opet prodavatelja koji je rekao da se nece baviti popravkom jer je proslo vise od dvije godine kupnje stana.

 

Situacija je vjerojatno puno losija nego izgleda jer vjerojatno cijev pukla negdje ispod keramike u kupaoni i to po rijecima vodoinstalatera vjerojatno curi od pocetka samo je tek sad izbilo na zidu kupaone i malo ma laminat ispred vrata kupatila.

 

Znamo da je imao loseg vodoinstalatera pri gradnji zgrade jer je i susjedima nastala rupa u zidu od lose postavljenih cijevi ali oni su "imali srece" da im se to dogodilo odmah nanpocetku te im je to prodavatelj rjesio.

 

Posto ima jos tjedan dana cca otkako ce biti sklopljen kupoprodajni ugovor, i uz cinjenicu da je u ugovoru gore navedeni clanak, ima li se smisla boksati i imam li pravo zahtjevati popravak od strane prodavatelja.

Svaka pomoc je eobrodosla, hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija