Jump to content

Savijet


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav !

 

Dakle, ja i prijatelj bili smo napadnuti od strane nepoznate dvojice. Ničim izazvanim napali su nas s leđa! Nazavali smo policiju ali su oni pobijegli, međutim postoji mogućnost da im saznamo imena te ih namjeravamo prijavit policiji ! Zanima me da li nakon pokretanja prekršajne prijave možemo tražit kakvu oštetu ? Frend je bio drugi dan na traumatologiji i ima papir na osnovu kojeg može tražit oštetu ja nisam bio pa me zanima da li ja mogu očekivat kakvu oštetu ? HVALA !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-o U vašoj situaciji, kada ste pozvali policiju, dužnost je istih da učine sve kako bi se napadaći pronašli. Ukoliko znate neke detalje koji policiji nisu poznati, svavako da im to možete reći.

 

U svezi traženja nematerijalne štete potrebno je naglasiti da prvo moraju biti pronađeni i kazneno osuđeni napadači, a što bi vam kasnije u postupku naknade štete dalo mogućnost za eventualnu naplatu.

 

Dakle, prvo se trebaju pronači napadaći, nakon toga isti moraju biti osuđeni i na kraju dolazi nematerijalna šteta.

 

Ukoliko nisi bio kod doktora na pregledu, a niti možeš dokazati da ozlijede koje imaš potječu od napadaća, gotovo nemoguće je da dobiješ odštetu. Trebao si kao i prijatelj na traumatologiju. :-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija