anonimno objavljeno: 9. svibanj 2005. Dijeli objavljeno: 9. svibanj 2005. molim hitno savjet: dok sam stajala na semaforu gradjevinskih radova na autocesti, na moj auto je naletio austrijanac velikom brzinom. Kcer i ja smo olakse ozlijedjene, auto totalna steta. Napravila sam prijavu stete, no zanima me da li mi netko moze savjetovati kakvu da jos odstetu trazim. Sakupljam medicinsku dokumentaciju jer jos idemo na pretrage, ali sam nesto cula da mogu traziti i naknadu zbog potrebe tudje pomoci, propustenih radhih dana .... Buduci da ne mogu platiti odvjetnika, molim savjet o tome kako da dobijem barem neku postenu naknadu zbog tog uzasnog dogadjaja. Krivac je priznao potpunu krivicu i ima austrjsko osiguranje. Hvala unaprijed na savjetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. svibanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2005. E, da, jos sam zaboravila reci da je, naravno, bila policija i napravila uvidjaj i sve to sto treba, a krivaca je na policiji vec potpisao da je kriv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. svibanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2005. ovako jasne slucajeve odvjetnici uzimaju na proviziju tako da ne stoji da si ne mozete priustiti jedan primjerak te vrste, a to vam je ujedno i najbolji savjet - u prvu odvjetnicku kancelariju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.