Jump to content

Državna riznica i pravna utemeljenja


anonimno

Preporučene objave

....ne znam da li ovo pitanje postavljam uopće na pravom mjestu-Upravnom pravu,ali ipak: zanimaju me pravna izvorišta izrade državne riznice pri Ministarstvu financija, znači njena uporišta, njena usklađenost sa ostalim zakonskim aktima....njena cjelokupna pravna regulativa,nastanak usklađivanje,unošenje infomatičkih cjelina unutar pravne regulative.....dakle sve o tome....molim pomoć stručnjaka,moderatora i ostalih koji znaju makar nešto o tom pitanju....barem da me upute na narodne novine,brojeve...pravne izvore....još jednom hvala!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...znam za taj link i bio sam već na toj stranici, međutim jednostavno nigdje ne nalazim na koji zakonski akt ili uredbu o osnivanju riznice,odluku o jedinstvenom sustavu načinu plaćanja, na temelju čega donosi takve odluke,na temelju koje uredbe i kad je osnovana, njen ustroj u zakonskom smislu, ili pravilnici...takvo nešto...jednostavno njen nastanak 2001 izmjene 2002 odnosno taj pravni akt i ostale koji su s njim usuglašeni.... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

....hvala,izvukao sam barem 50 brojeva NN uključujući i ta dva...međutim nigdje nisam naišao na ne neki temeljni akt o osnivanju državne riznice,njenom ustroju,odluci o elektronskoj isplati korisnika proračuna putem elektroničkog potpisa....i tako to,ali moždato što ja tražim i ne postoji jer vidim da se ona spominje u stotinu zakona,uredbi i sl...i da se non stop nadograđuje kao sustav,tako da ....možda još i nije ureeđena pravno i informatički do kraja,ali hvala!!! ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija