marin7 objavljeno: 17. svibanj 2007. objavljeno: 17. svibanj 2007. Znači imamo izrađen projekt kao takav,taj projekt je u tijeku u tehničkom smislu....u pripremi da zaživi, nadalje sada treba izraditi njegovu pravnu podlogu, utemeljenje....znači pravni akt na temelju kojeg će on egzisitirati...pri izradi prane regulative ima puno akata, pravilnika, naputaka, zakona u kojima se on spominje...ali nigdje decidirano, kako pri izradi, usklađivanju kako se ispozivati na sve te akte da ukonačnici taj bude pravovaljan, kad on ima ne znam 20 dijelova različite vrste koji moraju biti implementirani u taj jedan akt...nadam se da sam uspio koliko toliko objasniti i da sam pitanje postavio na pravom mjestu Citiraj
marin7 odgovoreno: 17. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 17. svibanj 2007. ...please help,help....to mi je prvi put da moram izraditi neki akt tako da ni sam ne znam koja je procedura izrade, a kamoli da ne spominjem da još mora proći ruke komisija da uopće dobije zeleno svjetlo! Citiraj
anonimno odgovoreno: 17. svibanj 2007. odgovoreno: 17. svibanj 2007. Tko donosi projekt, tj. u čijoj je nadležnosti donošenje projekta? S kojeg je područja projekt? Citiraj
anonimno odgovoreno: 17. svibanj 2007. odgovoreno: 17. svibanj 2007. donosi ga zavod u državnom vlasništvu, radi se o implementaciji cijelog spektra tehničkih usluga,informatike i toga....i mi kao zavod moramo sad izraditi regulativu te ideje Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.