Jump to content

Kako se postaviti na sudu?


Latenight

Preporučene objave

Prije skoro godinu dana imao sam prometnu nezgodu sa skuterom kada mi je vozilo iz suprotnog smjera oduzelo prednost na nacin da je skretao lijevo (sto je dozvoljeno) preko moje trake. Moja krivica je bila u tome sto sam preticao kolonu vozila s desne strane izmedju prometnog traka i tram. pruge. Radi bolje ideje, slucaj se desio u Savskoj ulici nasuprot Mimare.

 

Bilo je prvo rociste na kojem je policija predocila skicu dogadjaja koja ne odgovara istini tj. ispada da sam vozio tocno po sredini ceste. Da bi stvar bila bolja, njihova skica se razlikuje i od njihovog opisa tako da cijela prica ne drzi vodu. Sada bi trebalo biti drugo rociste na kojeg bi se pozvali policajci koji su radili ocevid. Kako da se postavim da se slucaj rijesi u moju korist?

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni se dogodila ista stvar na istom mjestu. Samo što sam ja bio u autu. I gledo sam da nema nikog al je lik došo ful brzo po sredini žute trake pa ga fakat nisam skužio iza te kolone automobila(propustio me jedan lik u škodi koji je još išo malo u rikverc da mogu proć). I ostali su ostaci plastike točno na sredini tračnica što potvrđuje tu moju tezu. I kaj sad? Hoću ja biti kriv?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija