Jump to content

poštovani ,molim Vas za pravni savjet-jako ozbiljno


anonimno

Preporučene objave

molim Vas da mi pomognete i odgovorite.Kako zaštititi maloljetnike od kleveta i lažnih tvrdnji.što ućiniti u situaciji kad je skupina djece uvjerila i razrednika u laž o samom događaju a jedinog iskrenog svjedoka nitko nije ni upitao za sud jer tu curicu i sam razrednik ne voli a tvrdi da nju neće slušati obzirom da je prijateljica curice upletene u sukob(a svi drugi su također obzirom da je to klika druge curice u sukobu.djevojčica koja stalno upada u tućnjave,koja je jako dobar manipulator i sve uspjela uvući u lažnu konstrukciju događaja.čak i razrednika ,koji nije prisustvovao događaju ali on odlučuje tko govori istinu -"obzirom da svi tvrde jednu priću a samo te dvije prijateljice tvrde drugu ,normalno ibrat ali njega nitko ne pita rekonstrukciju,već apriori razrednik je donio sud i dalje širi teške laži ,po njemu i njima taj dječak je držao djevojčicu da bi je sestra tukla ,što je najveća monstruozna lažna tvrdnja,što sad?,jedina istina je da su ta djeca isprovocirana da protiv njegove sestre ta druga curica govorii najruž.laži o njoj(da dijete od 15 ima dećka od 26,što ćak prića i majka od te manipulatorice,djeca su pod stalnim stresom i prije samog događaja,obzirom da ta curica i njen brat koji je došao u pomoć kao zaštitnik,da im taj dan objasni da je puste na miru,da ne šire neistine i priće o sestri,da joj se ne rugaju,da im ona nije ništa napravila?ali što vrijedi kada su jaći jer ih je većina .mobing se nastavlja.nažalost djevijčica se žalila roditeljima ali su roditelji krivo procijenili da se ne mješaju ,da izdrži ,da će je s vremenom zavoliti i pustiti na miru,ali nažalost , jadno dijete a sad i brat uvućeni su u klupko i maltretiranje,koje ostavlja vel.psihičke posljedice.u samoobrani su uvućeni u sukob,gdje su njih prikazali kao negativce.A KAKO DOKAZATI ISTINU(recimo toj drugoj curicinoj prij.nitko ne vjeruje a to dijete jedino zna cijelu istinu.istinu koja je drukčija od istine koju tvrdi večina ,zar je samo zato odbacuju.(dječak-brat želi na detektor laži da se utvrdi prava istina ali on je naivno dijete ,pa u svovjoj glavi misli da se to može.mada bi jedino to u ovom slučaju pomoglo za dokazati istinu!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Psihološka pomoć da se to izdrži, promjena okoline ako drugačije ne ide, na žalost u životu je to tako, treba pomoći djetetu da to izdrži. Što vas ne ubije to vas ojača. Što prije nauče da mišljenje okoline i njihovo odobravanje nije uopće bitno i da treba krčiti svoj put u životu, a da su sve ostalo obične prazne priče to bolje, čovjek ima svoju obitelj, dva tri prava prijatelja ako je stvarno sretan i to je to, a za ostale puca vam prsluk. Isto tako treba uzeti u obzir i mogućnost da u tračevima ima i nešto istine pa i u tom smjeru poduzeti korake. Po mome iskustvu nije neobično da u današnje vrijeme vidite 16 godišnje curice koje hodaju s ljudima od 28 godina, no s druge strane ljudi su spremni na upravo monstruozne tračeve, samo polako.Ostaje vam porazgovarati s razrednikom ili će smiriti strasti i nastojati prekinuti takvo stanje što je ponekad i moguće svojim autoritetom ili će morati u najmanju ruku promijeniti razred bez njegove podrške taj problem dugačije nemožete riješiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pomoć, savjete i upute možete potražiti i na Hrabri telefon 0800 0800 ili se direktno obratite socijalnom radniku za djecu i mladež pri najbližem Centru za socijalni rad i prijavite mobing. Samo svojim uvjeravanjem u istinu nećete postići ništa, oni moraju osjetiti da će ih netko pozvati na odgovornost za to što rade. Ujedno napadnutu djecu odvedite lijećniku, tražite uputnicu za psihologa kojem će dijeca sve ispričati te tražite adekvatanu psihološku terapiju jer djeca su doživjela i doživljavaju stalne traume. Nemojte čekati, potražite pomoć na pravim mjestima i ustrajte.Uz Božju pomoć najmanji postaju najjači, vjerujte. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija