Jump to content

Zakon o civilnoj službi


jacob

Preporučene objave

pozdrav svima.

 

imam jedno pitanje u vezi definicije sluzbene duznosti -- naime, u zakonu o civilnoj sluzbi, clanak 36. pise da se novak moze uputiti na zdravstveno vjestacenje ukoliko je nastupila promjena zdravstvenog stanja bilo na njegov zahtjev ili po sluzbenoj duznosti.

 

kako sam ja, odmah po dobivanju poziva za pocetak sluzenja civilne sluzbe poslao zalbu povjerenstvu za zalbe s prilozenom medicinskom dokumentacijom koja dokazuje da sam trenutno nesposoban za bilo kakvu sluzbu, interesira me da li termin "sluzbene duznosti" znaci da su oni duzni, buduci imaju saznanje o mojem stanju, uputiti me zdravstvenoj komisiji ili jednostavno mogu ignorirati i reci da odbacuju zalbu, jer to "nije njihova stvar"?

 

da li se moram sam obratiti zdravstvenoj komisiji ili su me iz ministarstva duzni, s obzirom na moju zalbu u kojoj imaju saznanje o ozbiljnoj promjeni zdravstvenog stanja, uputiti na medicinske pretrage toj komisiji koju propisuje zakon?

 

unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj pomoci i/ili savjetu.

 

pozdrav,

 

jakov

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija