Jump to content

Slivna vodna naknada


anonimno

Preporučene objave

Imam preko 80 godina, živim sama sa prebivalištem u Rijeci. Vlasnica sam stana u Rijeci te kuće i zemljišta u Raši što sam naslijedila nakon smrti supruga koji je umro početkom 12 mjeseca 2002. godine u dobi od 80 godina. Plaćam slivnu vodnu naknadu za stambeni prostor u Rijeci i vodnu naknadu za poljoprivredno zemljište u Raši. Sada me se kao vlasnika stambenog prostora u Raši tereti za slivnu vodnu naknadu za razdoblje od 10.11.2000. god do 0.11.2004. god.

Da li sam prema Zakonu o financiranju vodnog gospodarstva obavezna plaćati slivnu vodnu naknadu za poljoprivredno zemljište obzirom na životnu dob?

Da li sam obavezna plaćati slivnu vodnu naknadu za oba stambena lokaliteta (Rijeka i Raša)?

Da li sam obavezna podmiriti slivnu vodnu naknadu za stambeni prostor u Raši retrogradno za razdoblje od 11-tog mjeseca 2000. god. do 12-tog mjeseca 2002. god. kada sam sudskim rješenjem o naslijeđivanju postala vlasnik kuće i zemljišta u Raši (do tada je vlasnik navedenog bio moj pokojni suprug)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija