Jump to content

dionice iz hfp


beni

Preporučene objave

Dobro veli mrljavac.Lako je moguće da se to toliko otegne da na kraju sve padne u zaborav.Sad kad je uskok uletio,nema šanse da pročešlja sve nezakonitosti još narednih godinu dana.Samo da bar bude rezultata.Meni su obečali u hfp-u u 8 mjesecu da dobijam dionice.Hahaha.Baš imam sreće. :lol: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav ja bih to ovako nazvao "ništa nam nisu dali pa nam ništa ne mogu niti uzeti",cijela ta priča oko hfp prava je smijurija način na koji su određeni kriteriji npr.dragovoljac od 01.09.1991- 30.06.1996 = 28,25 udjela u fondu ,oni koji su cijeli rat proveli u gradu bez dana terena (temeljna pol.) od 1990 imaju po 48,00 udjela .Da se razumijemo nisu ljudi krivi što im je netko dodjelio bodove, onako kao im je dodijelio, ali ta priča i onako više nije in. Ako ikada bude nešto od udjela bar će to moja djeca dobiti.

Pozdrav

Bog :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zng-a je napisao:

Koja puš..ona,pa sad stvarno su odigrali maestralno sa ovim HFP,na kraju ćemo morati poslati nove zahtijeve u neku novu instituciju baš interesantno.Možda neko ima ideju na koju adresu?Možda i mirovinski krahira pa ćemo kumulirane mirovine dobit kao nasljedno pravo naše djece.

Potuno se slažem.U ovoj zemlji je sve moguće.Mada sam danas dobio informaciju da što se branitelja tiće sve ostaje po starom,ipak sam totalno skeptičan.Na koji način oni to misle izvesti samo nebo zna.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Danas u saboru raspravljalo se o fondu branitelja,navodno kako izjavi ministrica K udjel trenutno vrijedi oko 600-650kn,dividenda ide nakon rebalansa proračuna krajem godine ovisi uglavnom kad će se kompletirati registar branitelja,preporuča se neprodavanje udijela jer bi trebalo da raste vrjednost fonda ulaskom HEP-a itd. opet samo kampanja ili??????????? :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija