Jump to content

Stambeni problem -pomoč!


maxmax

Preporučene objave

Pozdrav!

Jedno stambeno pitanje ...kao HRVI dobio stan od 41 m2 i to za suprugu i sebe ,poslije 4 godine dobio dijete i buduči da mi je stan premali ,podignuo hipotekarni kredit na stan te kupio zemljište i započeo izgradnju obiteljske kuće ....pitanje je slijedeče ,buduči da živim u neadekvatnom stambenom prostoru jednosobni stan ( premala kvadratura) da li sam oslobođen besplatnog priključka na komunalnu infrastrukturu ( struja ,voda,plin).. molim pomoč jer mi je hitno pa da nedajem novce !!!! :-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

takva prava branitelja riješena su na lokalnoj razini dakle zavisno od mjesta stanovanja pa stoga moraš otići u npr. u vodovod i pitati da li kao branitelj i hrvi imaš pravo na popust ili oslobađanje.

npr kod nas u sisku je priključak na kanalizaciju 6000 kn a hrvi plaća 2000 kn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dan, evo ovako proje nekog kratkog vremena ja dobio stan od 75 m2. Cijena m2 je 700 € umanjena za postotak invalidnosti, te od te cijene još 30 % umanjenje jer grad manji od 20 000 stanovnika prema Popisu stanovnisštva iz 2001 godine. To dakle vrijedi i za stanove od na područjima od posebne državne skrbi. Nakon svečane dodjele ključeva moraš uplatiti na elektri puštanje struje, to malo više od 200 kuna, te u komunalnom vodu. I to je to

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija