Jump to content

istinite laži


destiny

Preporučene objave

.....danas sam bio u CZS na razgovoru sa psihologinjom u procesu posredovanja...........supruga i ja sjedimo jedno kraj drugog i pričamo..................na kraju je ispalo da je njezino ponašanje (razvod 2. braka,pokušaj suicida, zanemarivanje obitelji i slični biseri) u najgorem slučaju neki nestašluk i prolazni hir....a moje ponašanje ;(bio sam s djecom svaki slobodan tren i "vukao" ih sa sobom kad sam imao nekih obaveza jer ih nisam gdje ostaviti,jer je majka bila odsutna) je proglašeno "sumnjivo" .... .jer sam ja na taj način pokušavao diskreditirati suprugu kao majku.................

nečuveno................neznam što sam trebao napraviti....kad ona ode za svojim "poslom"....onda sam i ja trebao otići i ostaviti djecu samu doma,pa onda ne bih bio sumnjiv nego bih se uklapao o u stereotip nebrižnog oca.....................nevjerovatno ............. :pravila::propis::bang:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zamislite si ovo:

kako bi bilo da razgovore obavi jedna stručna osoba i napravi sažetak svih stvari koje su presudne u svemu i umjesto da imenuje srodstvo ( majka, otac ) osobe imenuje kao osoba A i osoba B i takav sažetak proslijedi drugoj stručnoj osobi koa više nema saznanja tko je tko već samo osobine A i B; zar nebi nešto takvo bilo pravednije prema trenutnoj situaciji.

Ne želim diskreditirati uloge majke i očeva, niti 9 mjeseci trudnoće. Ali što ako tih 9 mjeseci srce koje je dijete osluškivalo i vezalo se nepovratno uz njega uopće nije niti kucalo za njega, a poslije s tim argumentima povezanosti se samo želi napakostiti nekome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

-nadležni područnom czss-u

-pravobraniteljica za djecu

Obrazloženje kako ne vode računa o onome o čemu pričaju da vode: boljitku djeteta i njegovom suvislom i kvalitetnom razvoju, a priori ne uzimanje oca u obzir po i jednom pitanju,

uz ponašanja koja su navedena za majku, evidentan način zanemarivanja djeteta i od strane onih koji o tome jaaaaaako "brinu". Mi znamo da ih nije briga, nije to ništa nova ni nepoznatog, ali ih nečim treba povući za uho.

 

Usput, ne odustajati, biti uz dijete koliko god vrijeme dozvoljava, ma koliko se čega nataložilo.... pls, pls.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nevjerojatno može biti samo to da bilo koji roditelj može ostavit dijete, ili se zadovljiti sa određenim im danima u tjednu. Nedaj bože ali nikada nikada i nikada nebi ostavio svoju djecu a da im nisam prisutan svakodnevno i tjelesno i psihički i duhovno.

A porazmislite si još jedno, govori se svugdje RODITELJ pa i na ispravama imena roditelja, pa srodstvo itd. Sama riječ proizlazi od rađanja, pa kako kad muškarac ipak nemože rađati. A ipak je roditelj, eto porazmislite malo, možda nekada davno kada i nije bilo baš u modi raspravljati o ulogama majke i oca su bili ravnopravni i kod rođenja djeteta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da, točno.

No, nažalost, u svakom trenu ne treba smetnuti s uma činjenicu da nitko ne polaže dovoljno pozornosti kako na dijete, tako ni na roditelje, ni u zbroju ni svakog ponaosob. Još nekako nešto i uspije tek kad se slučaj pokaže ektremnim u nečemu, ali da je onima koji se time bave zaista stalo sagledati prava stanja stvari, najčešće nije, gotovo da je sve što odstupa od toga iznimka.

Razlog za odustajanje od ratovanja sa sustavom, dizanje ruku od djeteta, u bilo kojoj ulozi, onog koji s njim živi ili onog koji s njim ne živi- nije.

I to je naša stvarnost.

Nažalost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prrošao je cijeli dan,al meni je ostao kamen u želudcu od zaključaka "stručnjaka sa CZS-a",odlučio sam: sutra im idem u pohode i mirno ću im saopćit da dijete za čiju se skrb borim(a ono i samo želi samnom u slučaju razdvajanja),nije predmet čija se sudbina riješava šabloniziranim riješenjima,nego je to čovjek za koga sam ja odgovoran dok ne stane na svoje "junačke nožice" i da ću se po savjetu newbie obratiti višim instancama..........ja znam da oni imaju puno posla i da imaju tamo 100 problema ,al imam i ja i tko me pita kako mi je .................... :megafon:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..najprije kao osobu, emocionalno i razumski, a zatim materijalno i zdravstveno....

 

To je uobičajeni postupak neznalica iz kriminalaca iz hrvatskih centara za socijalnu skrb. Pokvarene gnjide, ljudske nakaze, unesrečitelji djece i rasturači obitelji, gotovo po pravilu, je opis..( točan, nesporan, objektivan...)..članova tzv. timova za obitelj hrvatskih Centara za socijalnu skrb.....

 

Naime, psiholozi, pravnici i socijalni radnici , plačeni iz proračuna, zaposleni u tzv. institucijama socijalne skrbi RH, ne odlučuju o bitnim obiteljskim pitanjima i ljudskim sudbinama, emocionalnom, duševnom i fizičkom zdravlju djece i drugih članova obitelji, na osnovu istine, činjenica i znanosti koja objašnjava ljudske postupke i uzroke obiteljskih problema...nego...

 

na osnovu gadljive, primitivne, izopačene logike...logike primitivaca i kukavica koji za svoju proračunsku koricu kruha gaze ljudske sudbine...

 

korijeni te logike su patrijahalni stavovi o ulozi muškarca i žene u bračnoj zajednici, njihovim ulogama nadograđeni višegodišnjim terorom i ispiranjem mozga koji provode militantne feministkinje i beskrupulozne bolesnice pod krinkom nevladinih udruga, nelegalnih Institucija poput Poliklinike, lažnih autoriteta i kvaziznanstvenika poput G. Flaunder - Buljan, njihovih medijskih pokrovitelja i propagandista poput Jutarnjeg i njihove novinarke K. Turčin.

 

Mali si zalogaj, nakon neljudskih, okrutnih staljinističkih kampanji kojima su se rušili " slavni muževi" poput predsjednika Europskog pokreta, istaknutog odvjetnika, poznatog psihijatra....

 

Misliš li da će jedna jadna psihologica iz CZSR uključiti svoj mozak, pokazati da je pošten čovjek i pokušati dati mišljenje protiv prevladavajuće struje razmišljanja...???

 

Svi pravobranitelji su samo poluge iste politike, marionete i kepeci, postavljeni od vladajuće klike kako bi pred civilizacijski " naprednom", a isto tako dezorijentiranom Europom, pokazali umiveno lice, dok u pozadini iza kulisa nemilosrdno, balkanski, poput švercera duhana iz Mamića i Gruda, pljačkaju ovaj jadni mali narod....

 

Žalosno je da je moralno - dvojbena osoba, blago rečeno kurtizana i otimač stanova, Tudjmanov propagandist i " suzana" ( empatična neznalica ) , ona koja kroji okvir rješavanja obiteljske problematike, važne ne samo za preživljavanje ovog naroda, nego i za njegovu samosvijest, zdrav razum i ponosan duh.

 

Stoga, ostavi se institucija sistema, i BORI SE DO KRAJA ŽIVOTA, da se uzrok tvojih problema, poremećaji osobnosti, bliskih partnera u bračnoj zajednici, u javnosti prepozna usvoji i u praksi primjeni kao osnovni uzrok obiteljske problematike....

 

Zar ti sreća, zdravlje tvoje djece i ovo užasno poniženje koje proživljavaš ( ti, kao i tisuće drugih ) nisu dovoljan motiv....!!!!

 

Bori se protiv kriminalki i gadura svim sredstvima, njihove ruke su krvave, krvavije od koljača iz Auswitza, Omarske, Dretelja, Heliodroma i Jasenovca zajedno.....!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Točno do slova!

 

Pokušati iskoristiti sva trenutno dostupna sredstva, a jadna su vrlo, no ne odustajati ni u ludilu!!!

Ako već zanemaruju sve, ovo ni slučajno ne bi smjeli, jer o tome, navodno, jaaako vode računa i bitan im je čimbenik i ovakvima kakvi sada jesu i funkcioniraju:

 

Destiny:

...a ono i samo želi samnom u slučaju razdvajanja

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Are Fathers' Rights a Factor in Male Suicide?

By Wendy McElroy

 

 

In the early morning hours of Jan. 7, 43-year-old Derrick K. Miller walked up to a security guard at the entrance to the San Diego Courthouse, where a family court had recently ruled against him on overdue child support.

Clutching court papers in one hand, he drew out a gun with the other. Declaring: "You did this to me," he fatally shot himself through the skull.

Miller's suicide is symbolic of a frightening global trend: an alarming rise in male suicides. According to a round of studies conducted in North America, Europe and Australia, one reason for the increase may be the discrimination fathers encounter in family courts, especially the denial of access to their children.

If a similar rise in female suicides was occurring, a public crusade would demand a remedy. Yet the extraordinarily high rate of male suicide is rarely discussed.

What are the statistics? According to a 1999 surgeon general's report, suicide is the eighth leading cause of death in America, with men four times more likely to kill themselves than women.

The prevalence of male suicide is not restricted to North America. An Australian study offered similar statistics. Of 2,683 suicides in Australia in 1998, 2,150 were males, making suicide the second leading cause of death among 25- to 44-year-old men. The Australian Institute of Health and Welfare reports that the suicide rate for men aged 20 to 39 years has risen by 70 percent over the last two decades.

Statistics from Ireland and the United Kingdom indicate rates of male suicide as high as five times that of women. Indeed, a recent study found that suicide was the leading cause of death for Irish men between 15-34 years old.

The research also points to a probable cause. According to sociologist Augustine Kposow of the University of California at Riverside, divorce and loss of children is a factor. "As far as the [divorced] man is concerned, he has lost his marriage and lost his children and that can lead to depression and suicide," Kposow advises.

The Australian study's suggested reasons for some of the suicides include "marriage breakdown."

"There is evidence to suggest that many men sense they are being discriminated against in family court judgements," the study says. Cut off from their children, divorced men experience heightened "frustration and isolation."

Yet, the motivation for male suicide remains a matter for speculation because little research has focused on the subject.

Telling the stories of such forgotten men has been left largely to fathers' rights Web sites such as Dads4Kids.

There you read about Warren Gilbert who died of carbon monoxide poisoning, clutching a letter from the Child Protective Service. Or Martin Romanchick — the New York City police officer who hanged himself after being denied access due to charges brought by his ex-wife, which the court found to be frivolous.

Or Darrin White, a Canadian who hanged himself after being denied access because he could not pay child support that was twice his take-home pay. His 14-year-old daughter wrote a letter to the Canadian prime minister in which she pointed to "the frustration and hopelessness caused in dealing with Canada's family justice system" as the "biggest factor" in her father's death.

"I know my father was a good man and a good father. ... He obviously reached a point where he could see that justice was beyond his reach and for reasons that only God will know, decided that taking his life was the only way to end his suffering," Ashlee White wrote. Ashlee signed the letter "In Memory of My Loving Father."

Are family court systems deeply biased against fathers? I believe so. But discussing the matter is almost a taboo. How prevalent is the silence? When did you last hear a discussion of whether a "father" should have any voice in abortion? Even raising the issue draws derisive and dismissive responses. Yet if men are forced to bear legal responsibility for children, then it is not absurd to ask whether they should have some prerogatives as well.

The point here is not how the question should be answered. The point is that the question should be asked.

Derrick Miller may be a poor choice as a cause celebre for fathers' rights. His suicide may have been triggered by mental illness or by drug abuse. Yet Miller is symbolic not merely of the discrimination against fathers but also of the discrimination encountered by men's mental health issues.

For example, the National Organization for Women showed no reluctance in championing the mentally disturbed Andrea Yates who killed her five children — a much more heinous act. But Yates is a woman and will be viewed as a de facto "victim" by a significant portion of society — even in the shadow of her infants' dead bodies. Conversely, Miller is a man and he carries one of the greatest social stigmas: deadbeat dad. Thus, even the dramatic circumstances of his suicide prompted only six paragraphs in The San Diego Union-Tribune.

The stakes are too high for the media to remain disinclined to comment. As men's rights activist James R. Hanback Jr. remarked in an article about Miller, "No matter who you are or where you live, chances are there is a man in your life ... who has been through some of the pain and anguish associated with divorce, child custody, or child support battles."

Male suicide must be confronted honestly before America follows the way of Ireland, before suicide becomes the leading cause of death in young men. And, perhaps, in a man you know and love.

Wendy McElroy is the editor of ifeminists.com. She is the author and editor of many books and articles, including the forthcoming anthology Liberty for Women: Freedom and Feminism in the 21st Century (Ivan R. Dee/Independent Institute, 2002). She lives with her husband in Canada

 

 

 

Divorced dads' white-hot sense of injustice

 

 

 

Carey Roberts

Carey Roberts

June 25, 2004

 

 

It's not a pleasant statistic, but one that we need to ponder: Overall, men are four times more likely to kill themselves than women. The risk is even more acute among divorced fathers.

 

A 2000 article by Augustine Kposowa in the Journal of Epidemiology and Community Health found that divorced men are 10 times more likely to kill themselves than divorced women (www.freerepublic.com/focus/news/795618/posts). Kposowa's research suggests that each year, more than 3,600 divorced American men — about 10 every day — commit suicide.

 

Exactly what happens during divorce that places these men at greater risk? The process follows a predictable cascade of events.

 

As the relationship begins to unravel, the couple gets into an argument. That leads to a frustrated shove or two. Mom becomes fearful and goes to the judge to request a restraining order. These edicts are often issued by judges without any hard evidence of injury, or even hearing the father's side of the story — what lawyers call an "ex parte" order.

 

Research proves that domestic violence is a 50-50 proposition (www.csulb.edu/~mfiebert/assault.htm). But never mind, the laws were written by gender feminists to benefit women only.

 

So dad is ordered out of his own home for a "cooling off" period. While he's out, the wife rushes to the courthouse to file the divorce papers. While she's at it, she petitions for temporary custody of the kids. Family judges don't like to upset the status quo, so the request is granted.

 

During the divorce hearings, the judge reviews the record. The man had a restraining order placed against him, and the kids seem to be doing OK with mom. Knowing that family judges often believe that moms make better parents, it's no surprise that mothers win custody of the kids four times out of five.

 

Even after the divorce and custody decisions are finalized, the stigma of the domestic violence rap lingers. Mothers may exaggerate the extent of the threat to win sympathy from their impressionable children. The sad fact is, some women regard their children as personal possessions, to be shared or withheld from their fathers as whim dictates. Eventually, the children may come to regard their fathers with suspicion and distrust.

 

If the mother sabotages the father's visitation rights, he can petition the court for help. But the mother knows the judge is not going to throw her in jail, nor is he going to reverse the custody award. At $200 an hour in attorney's fees, it becomes an expensive exercise in futility for dad.

 

So every step along the way, the legal system favors the mother over the father. It's almost as if the presumptions of innocence and of equal standing before the law have been discarded.

 

When fathers who lose ongoing contact with their children, their worlds begin to come apart. These descriptions, written in the language of clinical detachment, cannot hide fathers' deep-seated sense of loss:

· In her book Second Chances, Judith Wallerstein notes that men's postdivorce visits with children "can lead to depression and sorrow in men who love their children."

· Writing in The Male Paradox, John Ross observes that many divorced fathers are "overwhelmed by feelings of failure and self-hatred," and as a result are "disengaging from a family that is no longer really theirs."

· In a 1993 article in the Journal of Family Issues, Umberson and Williams highlight the sense of failure that these fathers experience. As a result, these men "exhibit substantially higher rates of psychological distress and alcohol consumption than do married men."

So noncustodial dads who have committed no crime and never wanted the divorce become increasingly angry and disconsolate. They find it incomprehensible that their basic human right to be a parent is being curtailed by a legal system that they perceive to be expensive, cloaked in secrecy, and unfair.

 

Is it any wonder that some fathers crack under the pressure?

 

Carey Roberts is an analyst and commentator on political correctness. His best-known work was an exposé on Marxism and radical feminism.

 

Mr. Roberts' work has been cited on the Rush Limbaugh show. Besides serving as a regular contributor to RenewAmerica.us, he has published in The Washington Times, LewRockwell.com, ifeminists.net, Men's News Daily, eco.freedom.org, The Federal Observer, Opinion Editorials, and The Right Report.

 

Previously, he served on active duty in the Army, was a professor of psychology, and was a citizen-lobbyist in the US Congress. In his spare time he admires Norman Rockwell paintings, collects antiques, and is an avid soccer fan. He now works as an independent researcher and consultant.

 

© Copyright 2004 by Carey Roberts

http://www.renewamerica.us/columns/roberts/040625

 

 

 

 

Children from fatherless homes account for:

· 63% of youth suicides. (Source: US Dept. of Health & Human Services, Bureau of the Census).

· 71% of pregnant teenagers. (Source: US Dept. of Health & Human Services)

· 90% of all homeless and runaway children.

· 70% of juveniles in state-operated institutions come from fatherless homes (Source: U.S. Dept. of Justice, Special Report, Sept 1988)

· 85% of all children that exhibit behavioral disorders. (Source: Center for Disease Control).

· 80% of rapists motivated with displaced anger. (Source: Criminal Justice & Behavior, Vol. 14, p. 403-26, 1978).

· 71% of all high school dropouts. (Source: National Principals Association Report on the State of High Schools).

· 75% of all adolescent patients in chemical abuse centers. (Source: Rainbows for all God`s Children).

· 85% of all youths sitting in prisons. (Source: Fulton Co. Georgia jail populations, Texas Dept. of Corrections 1992).

The State of Fatherhood

· 37.9% of fathers have no access/visitation rights. (Source: p.6, col.II, para. 6, lines 4 & 5, Census Bureau P-60, #173, Sept 1991.)

· "40% of mothers reported that they had interfered with the non-custodial father's visitation on at least one occasion, to punish the ex-spouse." (Source: p. 449, col. II, lines 3-6, (citing Fulton) Frequency of visitation by Divorced Fathers; Differences in Reports by Fathers and Mothers. Sanford Braver et al, Am. J. of Orthopsychiatry, 1991.)

· "Overall, approximately 50% of mothers "see no value in the father`s continued contact with his children...." (Source: Surviving the Breakup, Joan Kelly & Judith Wallerstein, p. 125)

· Only 11% of mothers value their husband's input when it comes to handling problems with their kids. Teachers & doctors rated 45%, and close friends & relatives rated 16%.(Source: EDK Associates survey of 500 women for Redbook Magazine. Redbook, November 1994, p. 36)

· "The former spouse (mother) was the greatest obstacle to having more frequent contact with the children." (Source: Increasing our understanding of fathers who have infrequent contact with their children, James Dudley, Family Relations, Vol. 4, p. 281, July 1991.)

· "A clear majority (70%) of fathers felt that they had too little time with their children." (Source: Visitation and the Noncustodial Father, Mary Ann Kock & Carol Lowery, Journal of Divorce, Vol. 8, No. 2, p. 54, Winter 1984.)

· "Very few of the children were satisfied with the amount of contact with their fathers, after divorce." (Source: Visitation and the Noncustodial Father, Koch & Lowery, Journal of Divorce and Remarriage, Vol. 8, No. 2, p. 50, Winter 1984.)

· "Feelings of anger towards their former spouses hindered effective involvement on the part of fathers; angry mothers would sometimes sabotage father's efforts to visit their children." (Source: Ahrons and Miller, Am. Journal of Orthopsychiatry, Vol. 63. p. 442, July `93.)

· "Mothers may prevent visits to retaliate against fathers for problems in their marital or post-marital relationship." (Source: Seltzer, Shaeffer & Charing, Journal of Marriage & the Family, Vol. 51, p. 1015, November 1989.)

· In a study: "Visitational Interference - A National Study" by Ms. J Annette Vanini, M.S.W. and Edward Nichols, M.S.W., it was found that 77% of non-custodial fathers are NOT able to "visit" their children, as ordered by the court, as a result of "visitation interference" perpetuated by the custodial parent. In other words, non-compliance with court ordered visitation is three times the problem of non-compliance with court ordered child support and impacts the children of divorce even more. Originally published Sept. 1992

· Information from multiple sources shows that only 10% of all noncustodial fathers fit the "deadbeat dad" category: 90% of the fathers with joint custody paid the support due. Fathers with visitation rights pay 79.1%; and 44.5% of those with NO visitation rights still financially support their children. (Source: Census Bureau report. Series P-23, No. 173).

· Additionally, of those not paying support, 66% are not doing so because they lack the financial resources to pay (Source: GAO report: GAO/HRD-92-39 FS).

· The Poverty Studies Institute at the University of Wisconsin, Madison, discovered in 1993 that 52% of fathers who owe child support earn less than $6,155 per year.

· 66% of single mothers work less than full time while only 10% of fathers fall into this category. In addition, almost 47% of non-custodial mothers default on support compared with the 27% of fathers who default. (Source: Garansky and Meyer, DHHS Technical Analysis Paper No. 42, 1991).

· Total Custodial Mothers: 11,268,000. Total Custodial Fathers 2,907,000 (Source: Current Population Reports, U.S. Bureau of the Census, Series P-20, No. 458, 1991).

· 66% of all support not paid by non-custodial fathers is due to inability to pay. (Source: U.S. General Accounting Office Report, GAO/HRD-92-39FS January 1992).

The following is sourced from: Technical Analysis Paper No. 42, U.S. Department of Health and Human Services, Office of Income Security Policy, Oct. 1991, Authors: Meyer and Garansky.

· Custodial mothers who receive a support award: 79.6%

· Custodial fathers who receive a support award: 29.9%

· Non-custodial mothers who totally default on support: 46.9%

· Non-custodial fathers who totally default on support: 26.9%

More Risk Statistics -- Children with only one parent in their lives

Youth Suicide and Divorce/ Single parent Homes:

· "In a study of 146 adolescent friends of 26 adolescent suicide victims, teens living in single-parent families are not only more likely to commit suicide but also more likely to suffer from psychological disorders, when compared to teens living in intact families." Source: David A. Brent, (et. al.) "Post-traumatic Stress Disorders in Peers of Adolescent Suicide Victims: Predisposing Factors and Phenomenology." Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry 34 (1995): 209-215.

· "Fatherless children are at dramatically greater risk of suicide." Source: U.S. Department of Health and Human Services, National Center for Health Statistics, Survey on Child Health, Washington, D.C., 1993.

· "Three out of four teenage suicides occur in households where a parent has been absent." Source: Jean Beth Eshtain, "Family Matters: The Plight of America's Children." The Christian Century (July 1993): 14-21.

· "A family structure index -- a composite index based on the annual rate of children involved in divorce and the percentage of families with children present that are female-headed - is a strong predictor of suicide among young adult and adolescent white males." Source: Patricia L. McCall and Kenneth C. Land, "Trends in White Male Adolescent, Young-Adult, and Elderly Suicide: Are There Common Underlying Structural Factors?" Social Science Research 23 (1994): 57-81

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Suprugu branila da viđa djecu

 

Ubrzo nakon što je Zdenka Ninić imenovana za pomoćnicu Jadranke Kosor, saznalo se da se protiv nje vodi kazneni postupak, o kojem, kako je sama rekla, nije obavijestila Vladu niti su ga pravne službe koje su obavljale provjeru otkrile. Radilo se o postupku koji je pokrenulo Općinsko državno odvjetništvo zbog djela na štetu obitelji. Svojem bivšem suprugu Ninić nije dopuštala da viđa dijete. Suprug je u međuvremenu umro, a Ninić je ustvrdila da je bio nasilan. Postupak je pao u zastaru, a Ninić je, uz potporu ženskih udruga, ostala na funkciji u Vladi.

 

 

 

..DA POJASNIM: istraga je zbog pljačke na štetu malodobne djece i zloupotrebu položaja..- gornji citat govori samo o beskrupuloznom karakteru bezobzirnih boraca za " feminističke ideje"

 

Poput one xxxxxxxxxxx koja je sinu iz proračunskih sredstava kupovala vozila, i tolerirala njegovo pipkanje štičenica jedne od Tzv. Kuća za zaštitru od obiteljskog nasilja /( tzv. obiteljskog nasilja ) - poslije se prala da su one i inače lakog morala i promiskuitetne ( što možda i nije laž - jer su po meni te štičenice u velikom postotku s BPD, ali to je druga tema: Umjesto Autonomnih kuća trebamo Centre za psihosocijalno liječenje )

 

Poput čuvenog trokuta: pravobraniteljica za djecu - ravnateljica poliklinike - soft mafijozo, koji je doveo do ostavke pravobraniteljice....

 

Poput suradnje xxxxxxxx( žene i konji su isto- lijepi predmeti ) i xxxxxxxxxxxx.....

 

Poput xxxxx, koja je sa suprotnih ideoloških pozicija radila isto...

 

Poput xxxxxxxxxxx...( da, i ona..)

 

O xxxxxxx da ne govorim ( koji licemjer i pohotni klimakterik ) - s njim bih volio biti zatvoren u sobi 2x2...bar pola sata....( nije li to isti osjećaj koji ste imali prema Slobodanu Miloševiću devedesetih ..)

 

 

Kakav je to psihološki i ljudski profil tih ljudi...

Zar nije najveća tragedija i neopisiv zločin što oni, baš oni, kroje ljudima sudbine...

 

I odgovor: Zato što jadni bolesnici od BPD...( velik broj tzv. zlostavljanih žena, ovisnika, prostitutki ), zbog nepoznavanja poremećaja osobnosti u javnosti predstavljaju idealnu metu za iskorištavanje, manipulaciju i zlostavljanje.......

 

i tu uskaću bolesnici, gadovi i birokrati pod krinkom dobročinitelja , humanitaraca i nevladinih udruga.....

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Premda su vrlo pismeni i riječiti (i umnogome točni), to ipak nije glavna odlika tvojih postova već golema količina gorčine, mržnje i jedva suspregnute agresivnosti. Mene prolazi jeza kad čitam, najiskrenije. Kako misliš bilo što, ali bilo što pozitivno privući u svoj život kad si toliko pun negativnosti da zrači čak i preko etera.

I samo jedno pitanje - jesi li ozbiljno mislio kad si obiteljskom nasilju dodao pridjev TZV??????????

Misliš li ti da obiteljsko nasilje uopće ne postoji. Nadam se, nadam, nadam ..... da ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

golema količina gorčine, mržnje i jedva suspregnute agresivnosti

 

istina, ja sam proživio sve ono o čemu govorim...ali, nije u tradicionalnoj civilizacijskoj ulozi muškarca da ovdje iznosim one druge osjećaje

 

kakobilo, moja isprika svina onima, koje moja mržnja, gorčina i suspregnuta agresivnost prema zločinaćkoj kliki feministkinja, birokrata iz CZSS i državnih dužnosnika iritira....( paz vamo Ane, ovo je za te ), bez lažnog junačenja ona je iskrena i duboka, duboka kao ljubav prema mojoj djeci.....

 

Misliš li ti da obiteljsko nasilje uopće ne postoji..

 

ja ZNAM da obiteljsko nasilje ne postoji, pogotovo onakvo , kakvo se u javnosti neistinito prikazuje u Hrvatskoj, pa i šire u zapadnoj civilizaciji....

 

Postoji samo nasilje među bliskim osobama u izabranim i neizabranim vezama, kao odraz dubokoprožimajučih obrazaca ponašanja, postupaka i odbrambenih mehanizama, u sklopu poznatih i znanstveno opisanih poremećaja iz axis II , cluster B, skupine duševnih bolesti i poremećaja .

( uglavnom granični i antisocijalni)

 

 

Shodno tome, da završim u svom agresivnom stilu, da ima razuma i znanja u ovom društvu, idioti koji su smislili reklamu : "Prijavite nasilje nad ženama."...bili bi optuženi za zločin iz mržnje po Krivičnom zakonu republike Hrvatske zbog neistinitog, diskriminatorskog i štetnog prikazivanja međuljudskih odnosa sa posljedicama koje su kudikamo štetnije od bacanja Molotovljevih koktela na druge osobe,.....!!¨!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija