Jump to content

Koliko čekati?


sviby

Preporučene objave

Ljudi smirite se jer su velike gužve, svi su shvatili da tako mogu u mirovinu pa nahrlili. Samo su tri vještaka a to ste se mogli uvjeriti i sami na prvostupanjskoj. To traje jer su zamršeni uredski propisi, a i tko čeka taj i dočeka.

Nećete izgubiti ništa dokle god je postupak u tijeku, a svako produljivanje statusa se piše od datuma kad je isteklo zadnje rješenje i sve ćete dobiti retrogradno.

Zabrinite se samo ako vam donesu rješenje da više nemata osnove za invalidnost i status HRVI

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo da ti ja kažem kako je bilo kod mene. Meni je privremeni status HRVI istekao krajem veljače, a poziv za prvostupanjsko liječničko povjerenstvo radi nastavnog priznavanja statusa HRVI sam dobio za 04.06., a nakon dva mjeseca sam dobio i napismeno rješenje kojem mi se nastavno priznaje status, ali onda čekaš drugostupanjsko rješenje, a ja se ne nadam da će to biti kraće od 5-6 mjeseci zbog gužvi koje su na tim povjerenstvima. Inače sam na PLP ponovo išao u Dubravu. Znači sve je po starom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju nitko sretniji od mene da i ja dođem na red u tako "kratkom" vremenu. Znam kad sam prve godine išao na povjerenstvo za HRVI, na PLP sam bio 22.09., a rješenje od drugostupanjskog sam dobio krajem veljače slijedeće godine, da bi poziv za nastavno priznavanje statusa sam dobio za 04.06. kako sam već i naveo. Znači imao sam "vakum" od tri mjeseca od vremena kad mi je istekao privremeni status, pa do poziva na PLP, pa onda dva mjeseca dok sam dobio to rješenje, pa mi sada valja čekati DLP.

Kao što vidiš od slučaja, do slučaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija