Jump to content

Susida


kox

Preporučene objave

situacija je ovakva,

kupim nekretninu tj. rusevinu, koju normalno planiram obnovit. Konzervatori traze skeniranje kako bi mi dali uvjete po kojima ce se kuca rekonstruirati, dodu momci koji trebaju obaviti snimanje sa svih strana kuce, posnime, i odu u susjede iz cijeg dvorista moraju snimiti zadnji zid jer ne postoji drugi nacin, susjeda ih potjera i kaze da nece dozvoli da se ista radi iz njenog dvorista jer ona nije zadovoljna sto sam ja to kupila, btw. ona je pikirala na to ali nije imala novaca. Covjek je uredno ponudio njoj jer je bila njegova prva susjeda.

sto mi je sad radit?

Nisam pametna kako dalje??

Pomozite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Baba sigurno hoće nekakve pare od tebe, pa za početak probaj fino s njom, pozovi je na cugu i ponudi joj nešto sitno para, ali imaj obavezno svjedoke sa sobom da si joj dala pare, ako eventualno do toga dođe.To je neformalni put.

Ako tako ne ide pogledaj Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, članak 107. pod nazivom Uporaba tuđe nekretnine radi izvođenja radova i naravno angažiraj odvjetnika za taj postupak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija