Jump to content

HEP Toplinarstvo - plaćeni račun -> ovrha


anonimno

Preporučene objave

Danas sam preporučeno dobio sudsku odluku o ovrsi zbog neplaćenog računa od 298,66 kn (koji je plaćen 21.12.2004 u 8:20, zašto ga oni ne vide ne znam) i sudski troškovi (450,00 kn). Naravno da imamo dokaz da je račun plaćen. Nikad nisam dobio obavijest o tome da im nešto dugujem! I sad ja moram napisati žalbu na ovrhu i proslijediti općinskom sudu. Moje je pitanje je li moguće nekako tužiti HEP Toplinarstvo zbog neosnovane tužbe ili nešto? Zašto bi im plaćao račune kad me tuže ovako i onako? Mogu li od njih tražiti povrat iznosa koji ću platiti za preporučena pisma i sl (tek tako, zašto bi ja plaćao njihovu nesposobnost)?

 

Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I ja isto imam problema s njima. Živim u stanu koji je u najmu (državno vlasništvo) i imam ugovor o najmu u kojem piše da će oni platiti sve režije do mog useljenja, a ja plačam dalje. S nikime nisam imao nikakvih problema (hep, čistoća, voda, pričuva...), ali jedino s toplanom nikako ne mogu rasčistiti račune.

 

Prenio sam račune na svoje ime, a oni su mi slali neke opomene otprije. Žalio sam se telefonski i žena mi je rekla da je sve ok i da je sad sve sređeno.

 

Nakon par mjeseci, opet opomena. Zovem ja opet reklamacije i žena kaže da im pšaljem pismeni zahtjev da to srede i da im pošaljem fotokopije uplatnica i ugovor o najmu. Ja to pošaljem i oni mi odgovore telefonski i pismeno da su svi moji računi podmireni, čak su mi se i ispričali.

 

Opet prođe par mjeseci i ja opet dobijem opomenu. Zovem reklamacije, žena mutava, opet ista priča. Tko ih jebe nek me tuže.

 

I još neki ljudi koje znam su imali problema sa toplanom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija