driver objavljeno: 24. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 24. listopad 2007. carina me je zatekla prilikom točenja lož ulja u rezervoar, zanima me zna li tko koja je kazna i kako da se izvučem ili bar prođem što jeftinije. ps . auto u koje sam točio nije moje vlasništvo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Podloga odgovoreno: 24. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. Plati kaznu, ostalo ti novaca od razlike u cijeni između diesela i lož ulja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 24. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. Nemojmo brzati odmah sa ironičnim savjetima! Dajte nam više podataka,opis prekršaja je dosta štur! Inače kazna za VOŽNJU na lož-ulje(dakle ne za ulijevanje kako vi navodite) prekršaj je do 40.000 kuna + cijena u protuvrijednosti 10 punih spremnika goriva(carinski) Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
driver odgovoreno: 25. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2007. ovak, uhvaćen sam prilikom točenja lož ulja na benzinskoj postaji, u osobni automobil koji nije moje vlasništvo , spremnik je količine 40 litara ,carinska kontrola je napravila zapisnik koji sam ja uredno potpisao, zanima me koliku kaznu mogu ocekivati za to (ne)djelo i kakve su mi pravne opcije da to svedem na sto manju novcanu kaznu ili se izvučem bez plaćanja, inače novčana situacija mi je jako nepovoljna da ne kažem jadna, ako mi može ko pomoći nek pomogne ako ne ?????????neznam ni sam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. Samo napomenica da je za carinske prekršaje zastarni rok 5 godina. Dakle izvlačenja na zastaru ne pale Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.