strikan objavljeno: 1. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2007. prijatelju mrljavac, ja od 3 ipo slušam pijetele po selu i vraćam se u 'slavne dane'.........a što tebe goni ovako rano za comp ?..........pozdrav......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Poremećen bioritam uslijed 20 godina rada u noćnim smjenama i ganjanja provalnika, razbojnika i sl. šišmiša i sovuljaga radeći u miliciji-policiji. Veliš budan od 3 i pol? Pa ti se još i naspavaš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 1. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. 4 god pješadije sa svakakvim spavanjem i kada sam se zaposlio u morh-u kao civil , 12 godina sam ustajao, uglavnom u 3 ipo....ja imam odličan novi bioritam a svi ostali imaju 'poremećen' bioritam ........svako dobro ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
chez odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. kad vec pricate o bioritmovima... eto i mene... jel da postam i kad se budem odjavljivala? tamo negdje oko 2-3, pa kad ustanem oko pola 6? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zerjav odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Poštovana Chez ! Poštovani Strikane ! Poštovani Mrljavće ! Kak i sami znate vrag nije nikada crn kak izgleda , pa se isto može reći i za noć na Legalisu . Vjerojatno niste primjetili da ura na Legalisu još uvijek nije pomaknuta na stvarno vrijeme , a to znači da ide jedan sat naprijed . Nadam se da će Vas ova spoznaja malo razveseliti i oraspoložiti jer 3600 sekundi puno znaći u noćnim satima. Želim Vam lahku noć i odlično zdravlje ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.