bonaca objavljeno: 4. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2007. Pozdrav svima kupujem zemljiste (predugovor/kapara)koje nije 1/1 pradavac se obvezao to srediti (parcelizacija) za parcelizaciju ja mu dajem moj Idejni Projekt(kao investitor)......ja mogu kupovni ugovor tek napravit kad je on upisan kao 1/1 vlasnik?? da li se je po novom zakonu tu ca prominilo??? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. nije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare52 odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. nemojte zaboraviti da poslije parcelizacije on napravi sa suvlasnicima diobni ugovor jer tek tako postaje vlasnik svog dijela 1/1. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bonaca odgovoreno: 4. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. Hvala budemo pazili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.