DOBERMANN objavljeno: 4. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2007. ljudi dajte pomagajte, stvarno ne mogu vise.... susjedi imaju malu djeci koje po cijeli dan skace po kuci toliko da se svi lusteri tresu. sto napraviti zvati policiju? upozoravali smo ih i ja i roditelji vise puta i nikakve pomoci. zapalitit zgradu pa onda imati mir???? policiju zvati radi toga mi je smijesno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ankebut odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. Vaš problem se otprilike definira kao remećenje reda i mira, prema tome obratite se policiji. Kažete da Vam je smiješno zbog toga ići na policiju, pa nećete odmah zbog toga ići na sud. Sud je obično zadnja adresa, zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrummBrumm odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. DOBERMANN je napisao: zapalitit zgradu pa onda imati mir???? policiju zvati radi toga mi je smijesno... Zvati policiju radi čega ??? To što su djeca i što su živa !? Možete ih zvati, ali toljaga ima dva kraja, možete biti tuženi zbog uznemiravanja i maltretiranja policijom, tj. zloporabom službenih osoba za vlastitu komociju. Strpite se odrasti će, uljuditi i biti će sve u redu. Kad tad će Vam zatrebati susjedska pomoć. Jednom zatrovani odnosi se jaaaako teško ispravljaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Dok se završi parnica pred sudom, djeca će već odrasti . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. mrzim ovakve ljude... sto su tebe tvoji vezali za sjedalicu dok si bio klinac? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mandarina82 odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. Lusteri se tresu Koliko kg imaju djeca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.