dgolobic objavljeno: 12. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2007. 10.09.2007. zasnovao sam radni odnos u novoj firmi. S obzirom da mi iz privatnih razloga ovaj posao ne odgovoara koliko dugo moram biti prijavljen da bi me vlasnik firme otpustio kao višak, a da imam pravo na naknadu sa zavoda za zapošljavanje. Napominjem da nisam imao prekid radnog odnosa, tj. do 09.09.2007. radio sam u bivšoj firmi. Također pravo na prijevremenu mirovinu ostvarujem u sedmom mjesecu 2008. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Malo sam zahrđao u tom području, ali mislim da je 9 mjeseci u posljednje dvije godine, imate pravo na naknadu 3 mjeseca po prestanku rada. Ali s obzirom da imate dovoljno godina za prijevremenu mirovinu, mislim da postoji mogućnost da primate naknadu do mirovovine. Najbolje nazovite HZZ. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.