Jump to content

tmobile ovrha


sempronio

Preporučene objave

molim pomoc!

imam dug prema tmobileu zbog neplacenog tel racuna,dobio sam opomenu pred utuzenje i sad,koji mjesec kasnije,stiglo mi je preporuceno pismo od javnog biljeznika za koje pretpostavljam da je rjesenje o ovrsi (nisam ga primio jer nisam bio kod kuce).

zanima me mogu li osporiti tu eventualnu ovrhu,buduci da je od nastanka racuna proslo vise od godinu dana?

ako da, kome da se zalim? tmobileu ili?

 

i kako da uopce provjerim koje je stanje stvari (nikakvo rjesenje nisam primio)?

 

unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možeš ti osporavati u cijelosti dug ali to nema smisla (jer na kraju u parnici narastu troškovi a dug u pravilu nitko ne ospori), što se tiče proteka roka od godinu dana- iskreno sumnjam da nisu pazili na zastaru ali o kojem je dugu riječ može se provjeriti na nekoj službi TMO-a (počni od službe za korisnike tamo će te fw na pravi broj), tamo će ti reći za koje je mjesece dugovanje. U svakom slučaju , svako prigovaranje povećeva troškove, kamata od 15 % teče, a na kraju ti dođe na naplatu. Kad ovrhvoditelj dobije pravomoću odluku (a u pravilu dobije iz ovakvih sporova) ima pravo 10 godina se pokušati naplatiti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

odvjetnici t- mobile su odvjetnicki ured hanzekovic, radakovic i partneri koji surađuju s uredom javnih biljeznika ivom hanzekovic i ladom skarincic sinicic, gajeva 2 u zg.

dobro pogledajte na ovrski koja vam je dosla, postoji li igdje pecat primljeno (najcesce na prvoj str) jer njega ne bi trebalo biti.. nakon toga okrenite dvije strane da provjerite da li je ispod ivinog ili ladinog potpisa njigov pecat i je li predocen izvadak racuna iz t- mobilea.

ako bilo ceka od toga nema, to je rupa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija