jelena23 objavljeno: 15. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2007. Da li postoji zakonom definiran minimalni jamstveni rok za bijelu tehniku i za elektroničku opremu ( PC, DVD i sl.) Ako postoji molim info u kojem se to zakonu nalazi. Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
punto07 odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. Osobno nisam naišla na takvu regulativu i mislim da ne postoji. Smatram da je to stvar proizvođača, koliko dugo jamči za ispravnost vlastitog proizvoda, što je jedan od pokazatelja odnosa cijene i kvalitete. Mimo Zakona o obveznim odnosima, uočila sam jedino jamstvo pro rata, kao oblik necjelovitog jamstva u doktorskoj disertaciji na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Voyager74656 odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. minimalni rok koji je određen je obično 6 mjeseci za tehniku koja je skuplja mislim od 100 kuna ali nisam siguran. Uglavnom, na samim papirima od uređaja ti šiše kolika je garancija a isto tako možeš pogledati na stranicama proizvođača... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.