tgrgat objavljeno: 26. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2007. Tata mi je sa pomajkom napravio darovni ugovor sa pomajkom po punomoči koju je imao mjezin sin iz prvog braka. punomoč vrijedi do opoziva, a ugovori su sklopljeni u 10. mj 2006.god. Pomajka je umrla a otac se nemože gruntovno upisat, sa objašnjenjem da je trebao tražit upis unutar godinu dana. Pomajka je ušla u posjed po darovnom ugovoru moga djeda koji je uvjetovao da nekretninu mora ostaviti nekome od njegove djece. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jozef_K. odgovoreno: 26. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Bit će da niste to dobro shvatili, ali znam o čemu pričate. To je taj famozni čl. 53. ZZK na koji ažurni sudovi jaaaako paze Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tgrgat odgovoreno: 26. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Hvala na odgovoru, ali ja još ništa nerazumijem, po pitanju prava i zakona ja sam totalni laik. Molim Vas ako je ikako moguče pojašnjenje Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.