alfaro objavljeno: 6. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 6. prosinac 2007. brundo je napisao: Da li je moguć otkup javnog puta? Put je inače slijep, završava na parceli koja ima pristup s druge strane. Dio javnog puta koji me zanima je njegov sam završetak koji u pravilu niko ne koristi. kakva je procedura? Mislim da bi prvo trebali provjeriti u gruntovnici po zk.ul. čije je vlasništvo taj javni put i u katastru tko je posjednik. Kad to saznate onda uputite pismo namjere vlasniku možda JLS da bi htjeli otkupiti taj put i u koju svrhu bi ga koristili...i nek JLS odnosno poglavarstvo odluči dali imate opravdani razlog za otkup i da li se njima to isplati...Puno tog ovisi o dobroj volji i međusobnim interesima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brundo odgovoreno: 7. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Zahvaljujem na informaciji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Upavac odgovoreno: 21. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. moj problem je malo drugačije prirode, ali tiče se puta koji je odlučen i potvrđen u sudskoj odluci od prije 1972.g. kada je bila zadnja izmjera. od '75.g. taj je put upisan kao privatno vlasništvo. zanima me kako je moguće upisati put u vlasnički list i može li ga se zatvoriti ogradom. put se koriti od strane mještana. molim brzi odgovor, hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.