darla_ objavljeno: 10. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2007. od ponedjeljka pocinjem raditi, pola radnog vremena, prijava, zdravstveno, mirovinsko, bla bla... moja kcer (2 godine) je prijavljena na pk svog oca i zdravstveno ima preko njega. on zivi u zadru, a nas dvije u zg. pravomocnim sudskim rjesenjem povjerena je meni na cuvanje i skrb. on radi u drzavnoj sluzbi, ja cu u privatnoj firmi. je li sve gore navedeno treba/moze ostati isto ili ju on treba odjaviti da ju ja prijavim na svoju pk? treba li joj onda mijenjati zdravstvenu iskaznicu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. ne treba ništa mijenjati! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 10. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. hvala puno.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.