muchenik objavljeno: 11. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2007. Status: dragovoljac branitelj, HRVI 30%,razvojačen časno kraj 95,desetnik ,umirovljenik(konačno..) ,opća trajna 50:50,riješenje o mirovini 6 mjesec 2007,41 god 21 god radni staž,izračun mirovine 3.864 kn,pripadnik Vojne policije HV 91-94 i spec.policije MUP-a 94-95.. staus branitelja i od MUP-a..... Tema: došlo od MUP-a.."poziv za prevođenje u zvanje" u kadrovskoj u MUP-u kaže dobili od HZZMO da im pošalju ako imam....MUP je sad tražio konačno drugostupanjsko o HRVI-u..to sam im ostavio...kažu sad čekaj prevođenje.. Pitanje: šta čekam?....ako je čin kao što predpostavljam.. daljnji postupak je ? i još ako neko zna koliko bi povećanje mirovine iznosilo? pozdrav svima Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Da li si u MUP-u bio pričuvni ili aktivni sastav (koje osobno zvanje ili zvanje radnog mjesta za to vrijeme)? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
muchenik odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. prčuva.....specijalac policajac Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. MUP ti mora donijeti rješenje o utvrđivanju zvanja Viši policijski narednik, što ti je izjednačeno sa vojnim zvanjem Stožerni narednik. Nisi napiao koliki ti je AVM, ali trebao bi imati mirovinu sa tim činom 4.208,00 kuna. Javi kao si prošao. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
muchenik odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. oću javiću.....samo sry neznam šta je AVM? za šta je to skraćenica ..pa ću ti reć koliko je.... Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Aktualna vrijednost mirovine, piše ti u rješenju o mirovini. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
muchenik odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Mirovinski faktor za opću je 1.0 Polazni faktor je 1.85 osobni bodovi 137,7400 avm 50.76 izvan DR ..osobni bod 20,9952 mirovinski faktor 1.0 AVM 50,76 Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. OKAN nemaš pojma,bezveze čovjeku govoriš nešto što nema veze s vezom,kakav AVM..AVM se određuje 2 puta godišnje i služi za usklađivanje mirovine.Muchenik-slušaj mene-mirovina će ti se odrediti po novom činu,odnosno zvanju koje se izjednačava sa činovima,ovaj dio izvan rata ti ostaje koliki je,a ovaj dio vezan uz rat se određuje po tom novom činu Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. ZG-1 ja sam Mučeniku napisao više stvari. Ti ako smatraš da nešto nije točno iznesi svoje mišljenje, a nemoj meni govoriti da nemam pojma. Ja ne tvrdim da sam u svemu u pravu iznio sam svoje mišljenje. Gdje će ti biti kraj sa pametovanjem, a tek si krenuo? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
muchenik odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. hvala OKAN .......baš sam danas bio i HZZMO-u i pitao pravnu službu...taj AVM mi je btw sad 52.76 i to je državni prosjek koji se određuje tromjesečno....zato sam i dobio povećanje od 105 kn na mirovinu.....mene je zanimalo samo koliko nosi čin koji ću dobiti i koji je to čin iz specijalne policije koji se dobije kad ideš u mirovinu ..tj prevođenje u zvanje ako sam bio u ratu u pričuvni spec.policajac i još pravni savjetnik je rekao da je postupak takav doneseš taj čin i sa sljedećim 1. datumom u mjesecu ti se obračunava nova mirovina... možda neko ima isti čin na forumu pa reko da mi iz prve ruke kaže...svako iskustvo je dobrodošlo. hvala na čitanju i pomoći Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. pricuvni policajac specijalac,cin,visi policijski narednik,vojni cin,stozerni narednik,sto posto provjereno,osobno iskustvo Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
muchenik odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. znači cca..400-500 kn gore.... hvala kolega... pozz iz sl.Broda Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. OKAN slučajno radim u mirovinskom pa smatram da ipak malo više znam o tim stvarima od tebe budući da svakodnevno pišem rješenja o mirovinama pripadnicima HV-a Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Gospodo ovo nije mjesto za prepiranje, molim Vas da se suzdržavate ovakvih situacija, ovdje smo da ljudima pomognemo koliko možemo i znamo, nitko ne zna sve , ali svi zajedno znamo sve.. Hvala Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. ZG-1, svaki novi forumaš dobro je došao kao i svako novo mišljenje. Cijenim tvoje kao i mišljenje drugih. Tvoja iskustva iz radne sredine u kojoj radiš naročito su dobro došla. No problem nije u tome, problem je u birokratskom sustavu i Vašem načinu pristupa (makar pojedinaca) iz HZMO prema nama Vašim strankama. Pojedinci iz Vašeg sustava od nas prave "Dudeke" i zbog toga živjeli "Gruntovčani". Pozdrav. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Evo Vam lokot. Ako niste utvrdili koji je pametniji i više poznaje materiju prepucavajte se putem pm-a, a ne na forumu. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave