tizi objavljeno: 18. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. siječanj 2008. please za pomoć mama mi je po skliskoj cesti u kolini zabila se, ni manje ni više, nego u kombi policije koji dolaze na mjesto nesreće bila je kod suca za prekršaje i dobila kaznu 1.000,00 kuna za prekršaj po čl.51. stavak 5. Zakona o sigurnosti u prometa, uz članak 294. istog Zakona, plus 520,00 kuna troškova postupka, izrade situacijskog plana i fotoelaborata. Da li se isplati žaliti budući je stvarno vozila sporo u koloni sa rastojanjem, ali je cesta bila mokra od prve kiše Inače ima penziju 1.400,00 kuna i živi sama u stanu, sve je to rekla sutkinji ali isto je dobila preveliku kaznu (barem ja tako mislim) molim za pomoć hitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 18. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2008. na rješenje suda vaša majka ima pravo žalbe....možda vps odluči povoljnije za nju, u svakom slučaju odgađa izvršenje novčane kazne, a do donošenja drugostupanjske odluke može štedjeti za kaznu, ili zatražiti obročno plaćanje novčane kazne. što se tiče razloga da je stvarno vozila sporo u koloni, to vam ne prolazi, budući da je vozač dužan prilagoditi svoju vožnju uvjetima i stanju na kolniku kako bi mogao pravodobno reagirati na moguće kočenje vozila ispred ili slično.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tizi odgovoreno: 18. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2008. puno hvala na odgovoru nadam se da je dovoljno u žalbi napisati da se traži blaža kazna uz svo navedeno financijsko stanje? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.