jablan objavljeno: 20. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2008. Pozdrav svima! U utorak se moram kao vlasnik nekretnine javiti u HAC radi dogovora oko cijene koju mi oni žele platiti za moju zemlju (oko 3000m2) jer će po njoj prolaziti autocesta ZG-SK. Sve bi bilo OK da oni nisu ušli u moj posjed i razrovali zemlju te navezli batudu bez mog znanja i bilo kakvog potpisa i sl. Molim vas za savjet koja su moja prava i da li ih mogu tužiti za ometanje privatnog posjeda? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Da, imate pravo na tužbu radi smetanja posjeda ukoliko je unutar roka od jedne godine. Ukoliko je prošlo više od jedne godine od nastalog smetanja, podići ćete negatornu tužbu kojom ćete tražiti prestanak uznemiravanja. Istaknite svakako u tužbi i zahtjev za naknadu štete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jablan odgovoreno: 21. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Hvala Vam na savjetu!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.